tu celeste by som len tak postavila a fackovala. nechapem z nej co ona na tom podiu robi uplne iritujuci debilizmus prepojeny so snahou zaujat ci boze jak ja toto enviem vystat T_T
Piňák mi niekoho strašne pripomína, takže hlasujem zaňho ale inak neviem posúdiť že kto ako spieval v predchádzajúcich kolách a celkovo kto je najlepší
moj favorit je síce Šeps, ale tak isto aj Gunčíková a Harich.. a ani ten Adamec a Fecková niesú od veci .. inak po speváckej stránke, by som to samozrejme hodnotila inak, ale superstar je superstar, takže celkovo aj výzor, prejav a všetko, ako to na človeka zapôsobí.
Nepoznám ich po mene ale ten čo spieval Jamiroquaia bol celkom fajn aj keď v tom jednom semi. kole spieval Armstronga a to bolo príšerné (aspoň tým jamajským prízvukom alebo čo to malo byť). Celkovo je tam príliš veľa príliš mladých deciek, ktoré ani nemajú dostatočný talent ani zaujímavý hlas a celé to pôsobí ako nejaká detská spevácka show.
Šeps, Kolečkárová, Gunčíková. Ale rytmus v porote,to je zlý sen a Tina je síce zlatá, ale nie je to moderátorka. Celkovo mi príde táto superstar veľmi slabo spravená
podla mňa Šepsovi ľudia hlasy neposielaju preto lebo dobre spieva, ale preto, lebo ako jediny z nich robi z toho taku šou.....podľamňa mal vypadnuť už dávno!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Pokiaľ by šlo o spev tak by mal vyhrať Ševčík. Na Špesovi sa občas zasmejem, ale mám averziu k štýlu ktorým sa prezentuje.
Ale pravou Superstar pre mňa aj tak zostane tento človek!!!
Myslím, že sme práve našli lutnistku!
naco takych ´´spevakov´´ vobec hladat...
Nepoznám ich po mene ale ten čo spieval Jamiroquaia bol celkom fajn aj keď v tom jednom semi. kole spieval Armstronga a to bolo príšerné (aspoň tým jamajským prízvukom alebo čo to malo byť). Celkovo je tam príliš veľa príliš mladých deciek, ktoré ani nemajú dostatočný talent ani zaujímavý hlas a celé to pôsobí ako nejaká detská spevácka show.
Súhlasím. Od začiatku sa mi zdalo jej vystupovanie nejaké Iritujúce, no nedokázala som vysvetliť prečo. Presne si to vystihla.
A čo sa týka ankety- ŠEPS!
ale najlepší bol BARBAR MAMUT