Pohádala som sa s človekom, na ktorom mi záleží najviac na svete, pretože mi po dvoch rokoch čo sa poznáme, oznámil že sa spolu vlastne nemáme o čom baviť a to čo vždy tri hodiny riešime sú len psychologické žvásty...Už sú to dva týždne bez komunikácie a
newiem ci dobre ..niesom v tom dobra ..hoc mam len 13 ..ked ti odpisuje..mohla by si mu napisat nieco v zmysl ze ta tie "zvasty" bavia a ze s nikim sa nerozpravas tak dobre ako s nim?
ja mam tiez len 13 ale myslim si ze aj ked mas prvdu ty ked ho naozaj nechces stratit mala by si urobit prvy krok...nie priliest za nim...skus sa najprv tvarit akoby nic zacni debatu a ked nebude reagovat tak nanho trocha pritlac nech si to vydiskutujete
mnoo skus mu nieco napisat a ked povie ze uz s tebou enchce byt kamarat tak mu jednoducho povec ze ked je chalan (je chalan?) tak by mal robit prve kroky ty a ze teba uz unavuje stale sa ospravedlnovat... a potom to urob tak zeby nevyzeralo ze ti dal "kosom" on ale ty aspon ja si tak myslim ale radsej to nerob : moje rady nesu moc dobree
Ja by som to chvíľu nechala voľne plynúť, aj keď si viem predstaviť aké to musí byť strašné. A keď sa nič nebude diať, skús začať vyvíjať nejaku iniciatívu
tak neviem, ale ja som typ, že proste väčšinou sa ľudia ozývajú mne, že som sa dlhšie neozvala a proste s kým sa cítim dobre a arada s ním kecám, aj keby sme sa pohádali tak proste rozriešime tú hadku a proste mu napíšem alebo zavolám či má voľno či niekam nejdeme alebo tak...
a preco sa o niecom stale musite bavit? aj viem sa vzit do jeho miesta, mal som nieco podobne. Neviem podla mna skus nejaky cas vyckat a hlavne nehuc do neho vela
skus mu napisat, ale skus sa s nim bavit aj o inych veciach sa ho spytaj ze jak bolo v skole, alebo co ja viem... podla toho co rozoberate... uz len podla toho ci ti odpise aspon na prvu spravu zistis ci to este ma zmysel, ak hej tak budete pokracovat ak nie, tak smola, no...
to ze mu napises nemusi hned znamenat ze doliezas alebo sa chces ospravedlnit. Dva roky su dlha doba takze smska moze znamenat ze ti na nom zalezi a ze ti nie je lahostajne to co sa s nim deje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja by som to chvíľu nechala voľne plynúť, aj keď si viem predstaviť aké to musí byť strašné. A keď sa nič nebude diať, skús začať vyvíjať nejaku iniciatívu