Tak a je to tu !!! Dalsia 25ka nominovanych !!! Hlasujte za svojich favoritov kludne aj za viacerych naraz !!!
A ak by ste si nahodou nevsimli prvu 25ku tak ta je tu zahlasujte aj v nej aby vam neutiekla sanca dat hlas prave vasmu favoritovi !!! » birdz.sk/forum/kto-z-tyc...
A ja ako nestranny organizator tohoto doleziteho prieskumu ! Oznacim vsetky moznosti a v minulej ankete som sice oznacil len majstra Ladislava Meliška ale ku kazdej moznosti aj tak priratam svoj hlas !!! Heheeej
@koichi hm co ja viem to uz by bolo trosku zbytocne asi a vies ako birdz funguje polovica videi by sa nezobrazovala a tak a skoro kazdy kto tu zahlasuje pozna vela z nich a ktorych nepozna si moze lahko pozriet na youtube podla nazvov aj ked nie su vzdy predne ale su tak take zachytne body ze to podla nich hned najde
@kaiserchief1 ale birdz by to posral aj tak a neukazali by sa vsetky videa sak popozeraj tie co nepoznas a hotovo a mozes uz oznacit viac moznosti aj v tom predoslom co som ta oznacil
@efyks priznam sa ze ho nemam nejak napozeraneho tak neviem ci ho sem mam dat este keby sa viac ludi vyjadrilo ze ho chcu do ankety tak ho tam dam do tretej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A ak by ste si nahodou nevsimli prvu 25ku tak ta je tu zahlasujte aj v nej aby vam neutiekla sanca dat hlas prave vasmu favoritovi !!!
» birdz.sk/forum/kto-z-tyc...
mal si branic!