Ja sa taaak tesiim uz strasne jak male decko na hracku Slovan nemal takyto vyjazd min.7 rokov ako bude teraz a este k tomu,dostali sme aj juznu tribunu paradaaa Slovan je vsade domaa
Ale nooo...ja mam blizsi vztah k ba a fandim mu 7 rokov !!a to nezmenim..aka zrada! neni som tu jedina slovanistka kazdy si fandi komu chce ..nemusi len tomu klubu kde zije...moj nazor
fu jasne ze mohlo sak trulko na lavicke trnavy toho moc nevie a Slovan je teraz rozbehnuty keby mali taku krasnu aj jesen tak teraz nemusel byt majster FC Kmotrik ale Belasi Bratislavcania
jj moja rec ale hej dari sa im teraz dost myslim si ze na bud rok budeme majstri ,a ece bude vyrocie klubu tak budu oslavy no poviem ti ze dost ide tentoraz..idu chalani z Martina,topolcian,PK....dost ..vyse 2000 isto by malo ist Srdce pre slovan !!!
Ved ti hovorim ze taky vyjazd slovan nemal roky a v tt uz policajti na stadione nacvicuju strajkovali ,sak ked ich len 400 mohlo ist na vyjazdy ani sa necudujem a menia im furt trenerov ..ale sak co mna po nich a ty co v skotsku pracujes?
pane boze jak ja neznasam hentie vyjazdy fanusikov... podla mna je to strasne, nehovorim teda, ze vsetci, ale niekedy mam pocit ze to je stretnutie idiotov slovenska, ved to, co sa tam robi, to je hroza... ja by to zakazal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
...,ten kto neni belasi
nech sa radsej obesi,...
fandi aj za mna.
co nacvicuju kuklaci choreografie? nech si daju pozor na tie svoje cerveno cierne deti ktore si vravia "ultras" Trnava
POzerat sa na bandu nevyburenych fanusikov,ktorí si potrebuju riesit svoje komplexy na bitke ..nie dakujem
A aj tak je to pre mna daleko.
ale Slovan a Trnava urtiče neee
a tieto názory ovplyvnené televíznymi šotmi a výrokmi debilkov z médií čo do toho nevidia o nič viac než vy ostatní sú viac než smiešne
trnafa 0-1 SLOVAN, geniálny výjazd, krásny zápas, super atmosféra, kto nebol lebo má strach nech si trieska hlavu o stenu