bola som tam pred dvoma rokmi na prijímačkách, nebolo to ťažké - je tam test z jazyka, zo všeobecného prehľadu (tam môže byť história, politika, súčasné dianie, showbiznis, ale aj otázky z gramatiky a literatúry) a potom sa píše esej - ja som robila úvahu, druhá skupina, ktorá bola deň predo mnou, zasa mali ako tému recenziu na nejakú ľubovolnú knihu
prijímačky som spravila, ale ma nevzali - hlásilo sa tam veľa ľudí, preto brali do úvahy aj priemery známok - profilovými predmetmi sú pre nich slovenčina a cudzí jazyk
takto to bolo pred dvoma rokmi, netuším, ako to bude teraz, ale veľmi pochybujem, že by vyžadovali niečo iné, možno len trošku náročnejšie, keďže sa nároky postupne zvyšujú
Moja sesternica z druhého kolena tam chcela ísť a oni sa jej na prímačkách pýtali, že aké noviny číta. A ju prvé napadli Hospodárske noviny. A tí ľudia sa jej spýtali, či pozná nejakého novinára z nich. A ona žiadneho nepoznala : - )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
prijímačky som spravila, ale ma nevzali - hlásilo sa tam veľa ľudí, preto brali do úvahy aj priemery známok - profilovými predmetmi sú pre nich slovenčina a cudzí jazyk
takto to bolo pred dvoma rokmi, netuším, ako to bude teraz, ale veľmi pochybujem, že by vyžadovali niečo iné, možno len trošku náročnejšie, keďže sa nároky postupne zvyšujú