no neviem baby, ja som mala silonky a je to previdno lebo to je cervene a hrube- to mam keloid na nohe. no mam normalne pancuchy- cirne hrube- ale to si nemozem dat, lebo sa nehodia k satam- to by strasne vyzeralo., som nasla ze existuju nejake pancuchy v spreji, ale to neviem ci by to zakrylo, nedam zas za to majland, a nic z toho. (
tikalok a spol- teraz si to zistil ze si blbecek, sposobom ako si sa prejavil, nevadi hned napises koment ani nevies o co sa jedna- typicky debilko
pozri, pančuchy sú rôzne a teraz je už fakt strašné množstvo na výber... stačí, keď sa pozrieš do môjho albumu a neverím, že by si nikde nenašla také, čo by sa ti k tomu hodili... také 40DEN zakryjú všetko a nie sú ani nejak extra hrubé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
tikalok a spol- teraz si to zistil ze si blbecek, sposobom ako si sa prejavil, nevadi hned napises koment ani nevies o co sa jedna- typicky debilko