Nepozeral som zatiaľ celé video, ale môj prvý prvák na výške vyzeral spočiatku asi tak, že som bol konfrontovaný s odlišnými kultúrami (špecificky tajwančanom, poliakmi, mexičanom a taliankou, s ktorou sme chodili na rande) na erazmáckom intráku, ktorý vyzerá skôr ako hotel, než kolej A aj keď som vtedy ešte jedol mäso a iné živočíšne produkty, čo tu zmieňuješ, a pil alkohol, tak sa nejaké zvláštne odviazanosti ani socializácia nekonala. Dokonca teraz sa pokladám ako vegán a abstinent za omnoho schopnejšieho sociálnej interakcie a integrácie, možno ma až trochu "preplo" do módu extroverta. Zvláštne.
Vlastne z toho kúska videa, čo som videl, mi to príde ako náš prvák na strednej. Na výške sme už nemali veľmi mentalitu na tento druh "zábavy".
moja vysoká bola top topov, neviem či ma mrzí alebo som vďačná, že takéto videá sa našťastie nikdy nenatáčali aj keď chujoviny sa stvárali denne bože ako mi to teraz chýba a hneď by som sa vrátila za tými mojimi retardmi
@notme jasne ze moze sak bol kes z letnej brigady , @Thrwtchr tak to si potom moc dospelý na strednej bolo tiež super Ja som tiež teraz teda len vegetarían a nehovorím že nepijem ale pijem 50xmenej ako kedysi @Zuzki11 to je 3 roky staré video takže už sa na otm iba smejem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Vlastne z toho kúska videa, čo som videl, mi to príde ako náš prvák na strednej. Na výške sme už nemali veľmi mentalitu na tento druh "zábavy".