hlasovala som za Ramones, ale to len preto, lebo boli jednou z prvých zahraničných punkových kapiel, s ktorými som bola v kontakte. Inak mám veľmi rada aj Adicts, Clash a Toy Dolls
a Clash mám veľmi rada teraz, dosť často ho točím.
jaj a aby ste vedeli, Sex pistols pre mňa stratili hodnotu na Hodokvase, pretože ich koncert bol jedna z najhorších a najnudnejších vecí, čo som kedy videla.
@transplantovana ... 2 zo 4 co si menovala mame moznost tento rok vidiet Toy Dolls budu v Moravskej Trebovej, este neviem ako ale nejako sa tam dostanem asi uteciem z domu
sex pistols ako pise sonja velmi slabe na kvase, exploited som teraz v randale zmeskal ale oni su mega..marky ramone bol fajn, aj koncert bol urcite lepsi ako sexualnych pistoliii..
dala som sex pistols ale myslela som sex pistols v casoch najvacsej slavy aj so sidom... čo sa týka ich koncertu na hodokvase...vážne nič moc... čakala som viac..
dalsie v poradí je UK subs (aj im som bola na koncerte a tí ma nesklamali)
a caká ma ešte koncert The Adicts a to potom uvidzííme
@hetfield hej viem ze vidali iba jeden album, ale mam v kompe postahovane od nich mozno dalsich 10 albumov. ale tie albumy po Nevermind the bollocks,here´s the sex pistols uz nie su "take" (neviem to inak napisat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a Clash mám veľmi rada teraz, dosť často ho točím.
ramones a UK subs...
exploited je priserny a sex pistols su dementi
je toho kopec od hc, anarcho, crust, d-beat, ska az po Oi! a mozno aj dalej...
Ale ruku na srdce, ma niekto z nich na nasho Wiskyho a Konyka ???
dalsie v poradí je UK subs (aj im som bola na koncerte a tí ma nesklamali)
a caká ma ešte koncert The Adicts a to potom uvidzííme