@4 ja tiez nie som emo ja len tak vyzeram no emaci su zlaty... poniektori teda taky ktorym aspon trochu vidno oci (sice mne oci tiez vzdy nevidno ) a ktorym vidno minimalne polku tvare
Hmmm ružova a čierna do hromady nejdú.... Emo grl sa mi páčia ale vsťah snimi by som nechcel mať vkuse na ne dávať pozor keď do ruky chytia žiletku... V skutočnosti by sm Emo zrušil na celom svete to sú všetko chorí depresisti čo ešte ani život nemajú predsebou...
HéY EMO PESIMISTI CHODTE NA WIKIPEDIU A ZADAJTE TAM EMO A POTOM ICH KRITIZUJTE HEY? xD..a teraz k otázke..myslím že krajši su chlapci lebo niesom lesba xD
tie emo decka absolutne netusia co emo vobec znamena a kazdy emak ktoreho poznam je pozer. pretoze emo same o sebe je pozerstvo. chces byt emo a nemas ziadny problem? tak si ho proste vymysli!no a co ze mas normalnu rodinu a zivot,treba si to skomplikovat,ved som teen age a predsa nikdo mi nerozumie,dostatocny dovod aby si emacik kreslil fixkou ciarocky na zapesti. je pravda osoba starsia ako 17 rokov trpiaca emo silenstvim nebola este na tomto svete videna. a viete..ked uz sme pritom a viem co hovorim,clovek,ktory ma v zivote naozajstve problemy a rano vstane do noveho dna absolutne neriesi ci mu cierna ofinka pada do oka pod 45 stupnovym uhlom a ci je dokonale vystajlovany. emo ludia zobudte sa. vsetkym ste na smiex a o take 2-3 rocky emacik co toto citas budes aj sam sebe. nuz je to tak. I used to be looser as well.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
FUJ FUJ FUUUJ blä grcíí grc fujtajbl
Upáľte ma
ehm, a nie že ma teraz ukamenujete
ale oni su niektorí tak zmalovaní a doriadení,že su na nerozoznanie :p
Má aj článok:
» www.birdz.sk/casak/clanok.ph...