nebudem to radsej komentovat, kedze netusim, kto to je a v akom vztahu s tebou su.
tiez by som nebol rad, keby dakto zalozil anketu, do ktorej by dal moje fotky a nazory by boli zhruba take, ze "nasilu sa sem strka a este sa aj tvari ako idiot"
Btw ked uz chcem byt velka svina, vies o tom ze si prave porusil autorske prava? Tie fotky patria im a tym ze si ich sem uverejnil bez ich dovolenia a bez toho aby si odkazal na zdroj tych fotiek, je to porusenie zakona. Aspon taka laicka interpretacia
mne sa z fotiek pacila 1 silvina a posledna denisina fotka tak som vahal ale som dal denisinu ta posledna sa mi asi viac pacila ako prva silvina ostatne sa mi ich fotky nepacia....
@chavez tým že ich dala na internet do albumu na "pokeci" sú tie fotky voľne použitelné všetkým použivateľom internetu čize kludne si tú fotku možu vziať a použiť ju na obal od toaletného papiera to dievča čo tak dobre špúli pysk by sa tam veru aj hodilo
@39 este zalezi aky, pokial zamknuty urcite nie a nie som si isty ci aj vo verejnom potrebujes jej suhlas na publikovanie... Zalezi ako je to v zakone definovane. Pokial je jej profil jej majetok tak tie fotky si vlastne ukradol...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
DENISA
takisto aj tá posledná v pohode. poznám baby čo na fotkách špúlia pery a tvária sa jak pipky a sú super prirodzené. že to je len prejav na fotkách
Silvia mi príde taká prirodzenejšia a normálna, bez afektu
tiez by som nebol rad, keby dakto zalozil anketu, do ktorej by dal moje fotky a nazory by boli zhruba take, ze "nasilu sa sem strka a este sa aj tvari ako idiot"
Obe mi pripadajú neprirodzené, za každú cenu vyzerať dobre a potom tie fotky vyzerajú hrozne umelo :p