nech kukam ako kukam, stale sa mi toci dolava a muzovi opacne, nevieme zmenit smer asi sme uz zdegenerovani zivotom ....jaaj, ja chcem mat 17nast, nech mi funguju obe hemisfery...
obvykle sa mi točí v smere, a môžem si to ľubovoľne "prepínať", trvá mi to asi tak 10 sekúnd snahy. dneska z nejakého dôvodu sa mi to prepnúť nedá, ale asi po dvoch minútach sa mi "prepína" sama, hore, dolu...
sa tu hádame s mamou že na jakú stranu ide ona hovorí že proti ja že v smere a potom ju vidím že ide v smere a ona že proti No..ja ju vidím raz tak raz tak.
Inak akurát dnes som si kúpila knihu "naučte sa kresli´t pravou mozgovou hemisférou" Ale to je asi od veci.
tak prepac, no. ale ten link, co si tu dala, neni doveryhodny. toto mam z wikipedie: "The illusion has been incorrectly[3] identified as a scientific personality test that supposedly reveals which hemisphere of the brain is dominant in the observer." cize po slovensky "tato iluzia je nespravne oznacovana ako test osobnosti, ktory ma odhalit, ktora hemisfera je u pozorovatela dominantna."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
vieš u každého je to individuálne. Väčšine mužom sa tak točí a ty nemusíš práve pariť medzi ňu. Najprv hľadaj chybu v sebe a potom v druhých.
A inak ľudkovia. Tá dominantná hemisféra sa pejavuje vačšinou pri prvom videní a vnímaní obrázka. Potom si už môžte meniť stranu, na ktorú chcete .
píčo toč se naopak!!!
to zas tebe? Netušííím .
Inak akurát dnes som si kúpila knihu "naučte sa kresli´t pravou mozgovou hemisférou" Ale to je asi od veci.
Prečo mám aký pocit, že máš stále niečo proti mne háá? že nemá: » www.charisma-seeker.com/2007/10/ktora-c... .