jednoznačne trojka film, tá bola najlepšia a piata časť, lebo tam Harry už nebol len taký chlapček, ale už aj riadny nervák z neho ostal, hlavne na začiatku
Trojka, tá bola strašne, strašne super! Hlavne ten koniec jak už to všetko riešili a zachraňovali a tak
Ostatné boli také dosť múčne, dvojku pokladám všeobecne za najnudnejšiu pre mňa, jednotka a štvorka boli také... celkom okej, do päťky a šestky som sa ťažko dostávala, asi to bude tým, že som každú knihu čítala niekoľko mesiacov, dosť nudné, dlho som tomu nerozumela a tak. A sedmička sa mi celkom aj páčila, ale proste hrozne ma vytočilo to, že tam všetci dobrí pokapali, preto ju nemám rada.
A film trojka a ten posledný doteraz; dúfam, že aj ten úplne posledný bude fajn.
@majusssska Hej, niekoľko mesiacov Ako tú som začala čítať, nejak som tomu vôbec nerozumela, išla jedna kapitola veľmi pomaly po druhej a myslím, že tri alebo dokonca štyri mesiace som to čítala Viem len, že som to prečítala raz, odložila, potom prišla šestka, tú som mala asi polroka doma, kým som sa dokopala si prečítať päťku toľkokrát, aby som jej porozumela a potom som začala až tú šestku čítať Ale tú a potom aj sedmičku som (rovnako ako aj tie pred päťkou) prečítala za pár dní, len toto bol nejaký blok alebo čo
možnosť všetky som nedala lebo si podla mna každý vie vybrat tú najoblúbenejšiu časť, aj ked su všetky super musí mať každý jednu ktorá bola prenho z tých všetkých tá naj takže odpoved všetky neakceptujem
Podľa mňa bola jednotka očarujúca Ostatné, aj keď sa to pekne stupňovalo, menej.
Najhoršie spravená je asi dvojka a najotravnejšia 5-ka, kde sa Harry správa ako neuveriteľný idiot. Ostatné si v mojej knihe držia stabilnú úroveň, možno populárna trojka trochu vytŕča smerom hore.
Ja len tak od veci , že pri pojme alebo čo to je Harry Potter si predstavím tú scénku v jednotke jak Harry zakričí že : "Si luhár!!" (vtedy som spoznala slovo luhár a doteraz mi to pripadá ako povololanie- luhár čajov no a tak
btw, nemam rada film 4, hrozny strach mi nahaňa xD ale: "Prečo všetci stoja okolo starej baganče?" .. "Harry, to nie je obyčajná baganča, to je prenášadlo"
podľa toho, či máš na mysli knihu alebo film.. pokiaľ ide o filmové spracovanie tak sa mi páčila 4 - ohnivá čaša (možno to bude kvoli tomu metlobalovému turnaju na začiatku ) .. čo sa knihy týka, hp a kameň mudrcov bola skvelá a aj fénixov rád, polovičný princ... dary smrti tiež nie sú zlé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Ostatné boli také dosť múčne, dvojku pokladám všeobecne za najnudnejšiu pre mňa, jednotka a štvorka boli také... celkom okej, do päťky a šestky som sa ťažko dostávala, asi to bude tým, že som každú knihu čítala niekoľko mesiacov, dosť nudné, dlho som tomu nerozumela a tak. A sedmička sa mi celkom aj páčila, ale proste hrozne ma vytočilo to, že tam všetci dobrí pokapali, preto ju nemám rada.
A film trojka a ten posledný doteraz; dúfam, že aj ten úplne posledný bude fajn.
btw.. pripomenul/a si mi Dana Dreva dík
maloletých faggotov som už ako osemročná považovala za kruto annoying, a to ešte vtedy Radcliffe nehral jak s črevnou kolikou
ale film mám najradšej ten tretí, Väzňa z Azkabanu
1. RON
2. VOLDEMORT
3. SIRIUS
4. SNAPE ♥
5. YAXLEY ♥
6. SCABIOR
♥♥♥
dobre no a čo!
a z filmov bola najkrajšia jednotka
» www.birdz.sk/webka/zajko30/f...
film - trojka jendoznačne
kniha - všetky okrem 5
Najhoršie spravená je asi dvojka a najotravnejšia 5-ka, kde sa Harry správa ako neuveriteľný idiot. Ostatné si v mojej knihe držia stabilnú úroveň, možno populárna trojka trochu vytŕča smerom hore.
Nebudeme plakať nad rozliatym elixírom
Hermiona! Don't worry! I've got the magic stick in my hand!
Quick! From behinde Harry! And be gentle!
Len neviem co znamenali tie XXX za tym nazvom pri tom torrente
btw, nemam rada film 4, hrozny strach mi nahaňa xD ale: "Prečo všetci stoja okolo starej baganče?" .. "Harry, to nie je obyčajná baganča, to je prenášadlo"
2 nemám rada.
4 je v pohode
pri 5 som zaspala, takže ani neviem o čom to bolo
A tie ostatné, neviem koľko ich bolo som už nevidela
A film 5, 6 a 7 prvá časť, lebo druhú ešte nedávajú v kine.
a knihy - 5 až 7, lebo sú super... a pri každej plačem