keď si aj ja dám tonu make-upu a nechám sa vyretušovať, tak budem krajšia ako všetky tieto osoby dokopy...
btw. prečo je to všetko len o kráse? a potom ma zj*bú, že by si som si nechala zväčšiť prsia, ak by som sa dostala do telky. prečo asi? veď keď sa nikto nezaujíma o inteligenciu, humor, osobný život... lásku k zvieratkám, k deťom... prečo kua každého zaujíma len ako kto vyzerá? a je to pravda, veď aj televízie vsádzajú kartu na príťažlivosť moderátoriek, dokonca ešte aj v televíznych novinách sú pekné blondíny s hlbokým výstrihom, jedna nemenovaná moderátorka si necháva dekolt napudrovať, aby opticky vyzeral hlbší... kde to sme kurnik šopa? je pravda, že sa na pekných ľudí dobre pozerá, ale nie je to prehnané?
@32 , táto anketa je založená z nudy..vobec nezáleží na vzhlade ale aký máš talent a aký si človek napeíklad Michael bol podla mna furt pekný ale pre iních bol nechutný ale jeho hudba sa im páčila tak o čom??...ja som len za to aby na tomto svete bol mier!!!... ..peace for you!!..i love you!!§
@fernet271 prečo sa z nudy zakladajú takéto blbé ankety ??
a okrem toho keď nezáleží na vzhľade ale na talente a podobných somarinách čo tu potom robia Ashley, Zac a Miley keď oni pre tento svet nerobia dokopy nič ... v tejto ankete by mal byť Bono ( U2) alebo Angelina Jolie ( práca pre UNICEF ) a iné väčšie celebrity ako tie mladé hviezdičky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
*я люблю*
normálny ľudia su krajší..
cool.
no dobre mam rada samozrejme spevakov a skupiny ktore pocuvam.
=D
btw. prečo je to všetko len o kráse? a potom ma zj*bú, že by si som si nechala zväčšiť prsia, ak by som sa dostala do telky. prečo asi? veď keď sa nikto nezaujíma o inteligenciu, humor, osobný život... lásku k zvieratkám, k deťom... prečo kua každého zaujíma len ako kto vyzerá? a je to pravda, veď aj televízie vsádzajú kartu na príťažlivosť moderátoriek, dokonca ešte aj v televíznych novinách sú pekné blondíny s hlbokým výstrihom, jedna nemenovaná moderátorka si necháva dekolt napudrovať, aby opticky vyzeral hlbší... kde to sme kurnik šopa? je pravda, že sa na pekných ľudí dobre pozerá, ale nie je to prehnané?
a okrem toho keď nezáleží na vzhľade ale na talente a podobných somarinách čo tu potom robia Ashley, Zac a Miley keď oni pre tento svet nerobia dokopy nič ... v tejto ankete by mal byť Bono ( U2) alebo Angelina Jolie ( práca pre UNICEF ) a iné väčšie celebrity ako tie mladé hviezdičky
ale majkl bol pekný kým zo seba nezačal robiť zrúdu...teda do časov Thrilleru
Post to website Send email More options... view this album copy to my album download add comment
Frank Iero
Bert Mccracken
Gerard Way
Lyn-z
fúh jaký dlhý link