@9 taku medenu rysavu asi mam a nepaci sa mi.. ale nechcem sa peroxidovat kvoli tomu aby to bolo cervensie.. bud nech je ta farba hneda, cervena alebo oranzova, ale ked je to taka brecka medzi nimi (ako mam ja), tak sa mi to vobec nepaci
@gothicpoethic nepovedala som, že mi to vadí ale mala som v okolí a aj medzi spolužiakmi v minulosti ryšavých ľudí a boli mi strašne nepríjemní a išla z nich taká divná vôňa nevravím nič o tom, že ryšaví ľudia musia mať zlú povahu a sú škaredí a neznášam ich, len sa mi to nepáči a nie som na nich zaťažená
perletova blond je taka nie ani biela uplne peroxidova ale ani nie uplne zlta blond... taka leskla odroda blond farieb... a kedena rysava... viac menej laicky do oranzova mne sa pacila rysava ale zrazu ked som si ju dala na vlasy zacalo si ju davat vela dievcat a uz ma to opicenie nebavi... navyse mne sa tie oranzove odtiebe zmyvaju za dva tyzdne... a bordo alebo cervene vlasy to fakt nemusim.... je to az mocneprirodzene...
Ja som teraz pár mesiacov bola s uplůne červenou na hlave, ale už som bola aj oranžová, ružová, hnedá, blondava a zase som blond, konečne aj tak sa k tomu budem vždy vracať, blond je blond.. ( aj ked, teraz ma dost láka modrá-tyrkysová )
Už ma to prestáva baviť. Furt všade som označená pritom to je vždy len o tom, že sa neviete poriadne kuknúť na nick osoby. To písala nicolkaa a nie ja!.. bože.. dobre čauky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(a ešte je aj diamantová, nie?)
a ta medena rysava
@mielikki peroxidová blond je až do biela, ale toto mi nepríde ani ako perleťová blond, a ani to druhé mi nepríde ako medená ryšavá o___O
Už ma to prestáva baviť. Furt všade som označená pritom to je vždy len o tom, že sa neviete poriadne kuknúť na nick osoby. To písala nicolkaa a nie ja!.. bože.. dobre čauky