keby ze sa spytas na pcfore tak ti hned kazdy povie ze intel a ani nevedia preco... ja som potreboval poradit z pc zostavou a tiez mi vnucovali ze intel je najlepsi ale ked mas rozum tak porozmysal nad AMD v pomere cena/vykon AMD jednoznacne vedie, ja sam som si kupil amd a nemam ziadny problem s nizkym vykonom ako to hovoria intel fanboys
@wewo tema je zjavne o firmach, nie o procakoch. A ano, mas pravdu tie os by sa nemali porovnavat, ale na PC fore by to spustilo rovnaku absurdnu vymenu nazorov ako takato tema.
@filipkoo prave naopak, pri Inteli si priplatis za rovnaky vykon viac, hlavne ak zoberies do uvahy, ze rovnake dosky su zhruba o 50+ eur drahsie pri Inteli. Akurat Intel ma nizsie TDP, tak usetris nejake drobne na elektrine a chladeni. Cely zivot studujem pc hardware, vyskladal som kopec zostav, ver mi.
@stahli Niesú výkonovo lepšie ako Intel? Pozri si na internete porovnávania.. To, čo je napísané na papieri o počte jadier a frekvencii reálne nič neznamená.
@wolskeoko To s tými OS myslel wewo tak, že OS X je OS pre počítače a notebooky Applové a Android pre mobilné zariadenia.. Asi chcel napísať v @1 iOS.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a zasa, lets flame.... OSx, alebo android?
Jednoznačne intel.
su to zbytocne drahe procesroy a v niektorych pripadoch ani nie su vykonovo lepsie od amd
ja osobne mam fx-8350 a je na urovni niekde medzi i5 a i7 a stale je lacnejsi nez intelakmi ospevovany i5 3570k
@stahli Niesú výkonovo lepšie ako Intel? Pozri si na internete porovnávania.. To, čo je napísané na papieri o počte jadier a frekvencii reálne nič neznamená.
@wolskeoko To s tými OS myslel wewo tak, že OS X je OS pre počítače a notebooky Applové a Android pre mobilné zariadenia.. Asi chcel napísať v @1 iOS.
tým nechcem povedať, že sú lepšie... to vám poviem až keď si kúpim procák od AMD
a áno... Intel je drahší, ale hovoríme o cenách alebo o výkonoch?