Sedím za neco co jsem neudelal, že prý pokus o vraždu,dáva se snad nobelovka za pokus o chemii? (Levák Bob) aleeebo ...všechno co potrebuji k životu jsem se naučil ve školce (Bart)
pre mňa je smiešne všetko čo vypustí z úst HOMER nikdy sa simpsonovcov neprepozerám a keď už sme pri výrokch tak podľa mňa je najlepší tento : Homer: " a ten chlap řek né, a my to stejně smáčkli, a pak sme běželi schovat se za obří pneumatiku, a tam bil už náš další kamarád. Marge: "Houmre si moc rozběsnený, dáš si pár piv a pújdeš si lehnoput. Homer: "Huráaa ! pivo, postel, pivo, postel , pivo pivo pivoo !! "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Je tam kopec vynikajúcich hlášok, ale táto u mňa fičí aj v bežnej komunikácii
Ale simspsonovcom je najlepsi nelson s tym jeho HA-HA
"Zajímalo by mě, kde je Bart... Jeho večeře už je celá studená... a snědená."
Jestli opravdu chceš v životě něčeho dosáhnout, musíš tvrdě makat. A teď buď zticha, v televizi budou hlásit čísla sportky.
Normálně nejsem věřící člověk a moc často se nemodlím, ale jestli tam nahoře opravdu jsi - zachraň mě, Supermane!
Marge, přece jsme uzavřeli jasnou dohodu: Tvé sestry nebudou chodit na návštěvu po šesté hodině a já přestanu jíst tvé rtěnky.
dobre, zle a Maxiobrovsky"
"nieje to tiež zle?"
"áno, ale rýchlejšie"
Krusty : Homer mi raz poslal oblicku, nebola jeho, nepotreboval som ju, prisla na dobierku, ale cenim si gesto.
Študentka : "Co prosím?"
Homer : "...a vám to nevyčítám, hele, podržte mi volant, musím se poškrábat na dvou mistech naráz"
Študentka : "Radši mi zastavte!"
Z dilu ZVRHLIK HOMER x)
alebo... :
Sudce : "Budete platit polovici vaší výplaty Bartovi dokud nebude plnoletý, jeli to vubec možné"
Homer : "Hmmm...Jelito"
Sudce : "Váš syn je u vás v bezpečí asi jako lahev vodky na ruské svadbě"
Z dilu Bart na volné noze x)