myslím si, že toto nezáleží na danom predmete ale hlavne na učiteľovi... aj keď náboženstvo, viem prečo ho nemám no...
mala som učiteľov rôznych, niektorí ma dokázali tým predmetom proste fascinovať, aj keď ho nemusím a niektorí mi zase znechutili obľúbený predmet (matematika, však p. p. Bezáková??) našťastie som včas pochopila, že matematiku mám fakt rada či už je neskoro? neviem...
ale skôr by som tu teda dala anketu, že aký je najneobľúbenejší predmet
vacsinou matika,fyzika a dejepis..na prvych dvoch bud spim abo sa hrajem s ajfonom..a jediny dejepis musim pretrpiet bo sedim hned v prvej lavici:///....a esce nemcina je dost odveci:/
nabozko,dejepis , anglictinu neznasam , takze to len tak tak prezivam na matike mame dobreho ucitela , ale inac neznasam matiku, fyziku mam rada ,chemiu mam najradsej, slovencina - moze byt
Litika a Chemia - najvacsie p*covinyyyyyyyy ... Chemia nech sa uci az na strednej chemickej a litika ... ta nech sa neuci .. koho zajima nejaky stur hodza a nevem este kdo a nejaky den ako stvoreny pre bananove rybky - clanok v 9.triede , ktory nikdo nepochopil .... ani ucka a tyrala nas tam za to
normálne sa hanbím, že som dala hudobnú , ale čo už...a ešte občianska výchova, jediný, kto ju berie vážne je učiteľka..a záleží aj od mojej nálady, niekedy sa stane, že mi lezie na nervy matika, ktorú mám za normálnych okolností rada.
silno som rozmýšlala medzi dejepisom a fyzikou, no ale tak nakoniec som zvolila dejepis, pretože na tých hodinách normálne, že zaspávam a raz som sa verejne, teda novékmu učiteľovi priznala, že neznášam dejepis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
myslím si, že toto nezáleží na danom predmete ale hlavne na učiteľovi... aj keď náboženstvo, viem prečo ho nemám no...
mala som učiteľov rôznych, niektorí ma dokázali tým predmetom proste fascinovať, aj keď ho nemusím a niektorí mi zase znechutili obľúbený predmet (matematika, však p. p. Bezáková??) našťastie som včas pochopila, že matematiku mám fakt rada či už je neskoro? neviem...
ale skôr by som tu teda dala anketu, že aký je najneobľúbenejší predmet
Koho to zaujima, ktory debil co popisal, ked bol asi najebany, lebo inac to zmysel nedava, bleee