hm, no tak hoď tu nejaké linky, ale zatiaľ to čo som videl, tak ani jedna takéto žúrovské typy, aj keby boli neviem aké krásne, tak ma nemajú čím zaujať
dnes som videla čosik že nejké dve čo vypadli, niekde žúrovali, no a podla tých fotiek, ani jedna z nich nebola nejak pekná alebo charizmatická alebo podobne, skôr pôsobili hrozne vulgárne. Ako po výzorovej stránke môžu byť atraktívne ,ale mám dojem že to je asi tak všetko, nemajú čím iným zaujať. Kebyže som muž tak by som o ne neoprel ani pokazený bicykel
@3 presne, niektore, aj to by sa dali spocitat na prstoch jednej ruky kde su este tri prsty amputovane su vyzorovo pekne, ale akonahle to otvori usta dovi. nevychovane, vulgarne, totalne zabrzdene, prijebane zeny. a celkovo ten format relacie je otrasny grc, tam ide o to ze ktora baba sa bude viac kurvit aby mala s kym jebat a nevypadla, bye bye sebaucta a dostojnost. ale z pohladu organizatorov to zmakli na jednicku, presne toto chcu ludia papat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Buď ona alebo Žofka
A Nela je proste najlepšia. Taká typická potvora, čo povie, čo si myslí a nenechá žiadnu vec len tak. Nie ako Klaudia, čo sa pri*ebano usmeje a čuší.
ale no tak drahýý