v TT sú prijímačky, v BA to ej tak ako ty vravíš... v TT bude 20 otázok s 5 možnosťami a za každú správnu máš + 8 bodov, za každú nesprávnu - 8 dole. Kedysi tam brávali bez príjmačiek, ale čoraz viac ľudí sa tam začalo hlásiť, tak to chceli takto vykompenzovať...
@leiasolo som si toho vedomý A úplne s tebou súhlasím Záleží len na tom, koľko tých právnikov chce byť úspešnými advokátmi, prokurátormi, sudcami... atď... Pole pôsobiska je rozmanité alebo to študujú len kvôli titulu...
ja osobne chodim na BVSP, som s nou nesmierne spokojna...chodia nam prednasat drzitelia nobelovych cien, bol tu aj Karl von Habsburg, teraz sa cez skolu chystam do Californie na dva mesiace na kurz kde ziskam dva certifikaty v odbore..
pokial ti nevadi platit si za studium a kvalitu tak urcite carnogurskeh
pokiaľ máš záujem o právo tak z toho niečo môže byť ale ak je to len pre titul alebo pre sen rodiny ,že otec chcel byť právnikom a nestalo sa , tak je to bieda a takýto právnik nikdy nebude dobrým právnikom a aj tá škola mu bude nanič lebo právnikov je dnes veľa,mala som spolužiaka na gymnáziu ,ktorý ledva prechádzal a ide na právo som fakt zvedavá či mu to rodičia zaplatia a či niekto na tej škole zistí aký je to človek,lebo ani vedomosti nič moc ale ani ako človek nič moc,ja osobne by som k takému právnikovi nikdy nešla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ignoruj tento koment. Delete. Delete. ...
pokial ti nevadi platit si za studium a kvalitu tak urcite carnogurskeh