@9 no okey, šak já som sa nehádala len som nebola akosi v obraze a čo máš proti diakritike?? nemusí s ňou každý písať, ale základ pravopisu by mohli vedieť
Prečo mi to hodilo príspevok do fóra, keď som iba hlasovala?!
Môj najobľúbenejší je Väzeň z Azkabanu.Nebol patetický, naivný a rozprávkový ako prvé dva a nebol ani hroznou paródiou na knihu ako štvrtý a piaty.
Scenár pozmenil veľa vecí, ale v konečnom dôsledku to vyznelo veľmi dobre.
Od šestky si veľa nesľubujem, hoci je to moja naojobľúbenejšia potterovská kniha.
tak ako aj kniha, podla mna bola najlepsia trojka...a jak knihy, tak film - odtial to slo dolu vodou a citala som len zo zvyku...a takisto aj pozerala filmy...ale sedmicka bola super, snad bude aj dobry film...
z filmov ten posledny
jednotka a dvojka boli rozpravkou (co samozrejme aj mali byt a columbusovsky styl sa nezaprie), trojka bola ... strasne ina a dlho mi trvalo, kym som si ju pozrela znova, cuaronovsky styl mi nesadol, casa bola blbost a krok vedla takze oproti nej potom vyznel rad uplne skvele
@birdzo1 jaj tak prepac nevsimla som si to malym "FILMY" a pomylilo ma ze tam je 6ka, ked este nebola v kinach(aj ked mala ) ...filmy? ani nehodnotim..knihy su lepsie..z filmov mozno jednotka dvojka, potom sa to az rapidne odlisovali od knihy...
zatial posledna cast..pretoze nebola natacana jak detska rozpravka-uz mala trocha toho mysteriozneho potencialu,ktory som si predstavoval pri citani knih
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@missewo uz je natoceny, vraj by mal byt v kinach v juli...trailer vyzera dobre
Môj najobľúbenejší je Väzeň z Azkabanu.Nebol patetický, naivný a rozprávkový ako prvé dva a nebol ani hroznou paródiou na knihu ako štvrtý a piaty.
Scenár pozmenil veľa vecí, ale v konečnom dôsledku to vyznelo veľmi dobre.
Od šestky si veľa nesľubujem, hoci je to moja naojobľúbenejšia potterovská kniha.
po druhe : Harry Potter má 7 casti!
Z filmov jednoznačne HP,tým to všetko začalo,potom HP3 a aj Ohnivá čaša bola pecka Neviem sa dočkat filmovej šestky
A knihy určite 1,2,3,4,5,6,7 zbožnujem Pottera ach ...
jednotka a dvojka boli rozpravkou (co samozrejme aj mali byt a columbusovsky styl sa nezaprie), trojka bola ... strasne ina a dlho mi trvalo, kym som si ju pozrela znova, cuaronovsky styl mi nesadol, casa bola blbost a krok vedla takze oproti nej potom vyznel rad uplne skvele
poviem, keď uvidím všetky filmy, ale podľa kníh asi Fénixov rád
film 5-ka a stvorka jednoznacne
♥