No, ťažko povedať. Hral a niektoré ešte aktívne z vymenovaných hrajem. Ale dodám že ľudia ktorý v tejto dobe šľapú na CS, nechcem vás uraziť ale hanbite sa. /:
@jogurtovakultura ale u mňa to chodí po obdobiach. pred takými štyrmi rokmi to bola závislosť na mínach, to boli rekordy prešla som si freecellom, krátko srdciami, potom solitaire-om, ale najčastejšie to boli míny, free cell a spider solitaire. a potom ešte Clickomania, to je tiež strašný oblbovák
juiced? soldat? trackmania? to čo je?
kde si nechal absolútne kulty (a ich pokračovania) ako half-life, war craft, star craft, wolf, age of empires, gta, fifa, nhl, pes, commandos a mnoho mnoho dalších ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a SIMS
GTASA, COD 2 a 4, FIFA09, HL2, EP1 a EP2, Fable, Pure, Stalker, UT2004, NFS - II, III, HP2, U2, MW, Jazz Jackrabbit 2
suhlas
Source:
kde si nechal absolútne kulty (a ich pokračovania) ako half-life, war craft, star craft, wolf, age of empires, gta, fifa, nhl, pes, commandos a mnoho mnoho dalších ?
Counter Strike-dobra hra, ale v sucastnosti su aj ovela lepsie "strielacki".
Need For Speed- ktori?! sucastne casty su otrasne.
ostatne som nehral, tak neviem posudit....