no u mňa jedi academy-dva meče alebo dvojitý meč rules , potom jedi outcast a potom KOTOR-tam mi vadilo ze boj bol prevádzaný v zadaných krokoch, keby môžem jediho/sitha postavu ovládať ako to bolo v jedi knight bolo by to oveľa lepšie...
Zippora šokuje, myslela som že tá už má všetky SW hry obohraté
Ale keby nebývala na opačnom konci SR, aj by som jej nejakú tú hru doručila (keby som našla, keďže všetky má brat v izbe a má v tom taký bordel že zvyčajne nájdem len to čo nehľadám)
čožeeee? zlatá galinka, tak ty si sw fun? ja viem, je to strašné odo mňa, jedna hra sa mi dostala do rúk, ibaže mi nešla spustiť, bola napálená, ja som potom tiež bola napálená, aj teraz som, teda ako to je fakt des, nejako strácam stabilitu pod nohami, ani teta mi nechcela dať plagát anakina, sviňa jedna, nedarí sa mi, navyše tomáš nie a nie uverejniť môj sw článok, už dlho som sa nevenovala ničomu, čo sa sw týka, ešte mi tu nejakí debili začnú nadávať na sw, s jednou som sa skoro pohádala, chápete, začne mi kecať, že je to sprostosť, na jej vek by sa mala už nejako lepšie vyjadrovať, zabiť som ju chcela, som zdeptaná, som ako opustený jedi
Mám SW rada, ale zase za nejakého sw fun sa nepovažujem. To že som väčšinu z tých hier hrala má na svedomí hlavne bratranec (starší odo mňa o nejakých 6-7 rokov)
Ale tú napálenosť si viem predstaviž, asi tak som sa cítila keď som si uvoľnila miesto na disku, nainštalovala som KOTOR 2, potom som sa s tým celý deň bila aby mi následne bratranec po polhodine skúmania oznámil že mi to na mojom počítači ani nikdy nepôjde...
No tak to sa tešme na to MMO old republic znova ho robí Bioware a Lucasarts(samozrejme) ako aj KOTOR 1. Kotor 2 bola fajn hra ale jednotka KOTOR je lepšia príbehom...proste KOTOR 2 je nedokončená hra kde toho mali pôvodne dať ovela viac ale nemali čas...žial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
jedi knight 2 jedi outcast
knights of the old republic
knights of the old republic2
Tieto
A Jedi Academy sa tiež dalo.
A moja obľúbená SW ktorá tu nie je: Lego Star Wars Vrelo odporúčam
Ale keby nebývala na opačnom konci SR, aj by som jej nejakú tú hru doručila (keby som našla, keďže všetky má brat v izbe a má v tom taký bordel že zvyčajne nájdem len to čo nehľadám)
Ale tú napálenosť si viem predstaviž, asi tak som sa cítila keď som si uvoľnila miesto na disku, nainštalovala som KOTOR 2, potom som sa s tým celý deň bila aby mi následne bratranec po polhodine skúmania oznámil že mi to na mojom počítači ani nikdy nepôjde...
KOTOR II sa mi už ale až tak nepáčil ten som prešiel len 1x