Ine Kafe som počúvala od deviatich rokov a doteraz si rada zahulákam niektoré songy, Horkýže slíže od jedenástich a nedám na nich dopustiť, aj kedˇ tie staré albumy mi šmakujú viac ako tie nové veci, Nirvanu mám rada a včera som sa raz opäť vyskákala na revivale, ešte teraz ma bolí krk. Kabát som pred dvoma týždňami videla naživo prvýkrát a asi som sa namotala, napriek tomu, že som ich doteraz moc nemusela. Od Robbieho mám rada len pár skladieb...Ak Karpina, tak v podnapitom stave, trochu mi lezú na nervy niektorými textami. Ale Rytmusovi som nikdy na chuť neprišla.
z týchto nirvana, nemám rada kabát vôbec. teda.. toľkokrát som sa snažila ísť si pozrieť ich koncert, ale na nich chodia takí obrovskí chlapi, že som nikdy nedovidela na pódium
slíže ma už nebavia (možno bacigala ešte , ale v poslednej dobe začínam obľubovať zákulisie karpiny a meniť na nich názor (ale ich hudba sa mi aj tak páčiť nebude . inékafe je také, že hudba mého skorého mládí a na rádiu hey to zvykne chodiť, tak si niečo ešte pamätám. a rytmus je super!
Horkýže Slíže, Nirvana, Iné Kafé a Karpina.... Kabát ma nechytil vôbec...Rytmus-toho človeka ktorý ani hudbu nerobí nebudem komentovať...Robík...ha! popová sračka....toť vše!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
slíže ma už nebavia (možno bacigala ešte , ale v poslednej dobe začínam obľubovať zákulisie karpiny a meniť na nich názor (ale ich hudba sa mi aj tak páčiť nebude . inékafe je také, že hudba mého skorého mládí a na rádiu hey to zvykne chodiť, tak si niečo ešte pamätám. a rytmus je super!