Nejde ani o krajinu, treba si dobre vybrat letovisko a hotel a vediet co za narodnosti sa tam najviac vyskytuju okrem domacich, aj to dost podstatne ovplyvni dojmy,ked uz tie stredomorske krajiny tak Grecko a Spanielsko nikdy nesklamali
Grecko,Egypt a Spanielsk Turecko velmi nie.. Taliansko sa da.. Tunisko,Bulharsko,Chorvatsko som nebola a ani ma to nelaka.. Tunisko mozno niekedy,ale tie ostatne krajiny radsej nie
Pred piatimi rokmi som bola v Španielsku-Lloret de mar a bolo tam perfektne, navštívili sme aj Barcelonu tak dovolenka 100bodov, a minule leto som bola s priatelom v Chorvacku-otrov Pag a tam sa chystame aj tento rok pretože to ta bola čistá parada možno to bolo aj s tym že sme mali cely tyžden iba pre seba, takže si viete predstaviť že nam na dovolenke nič nechybalo takže mne sa lubili obidve miesta, každe niečím inym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov