@majlos videla som ich ešte ako tú finálovú 12ku čerstvo vybrali do finále (bez roznych vizážistických úprav, ktoré už teraz majú za sebou samozrejme) a nechápala som, nie velmi upravené vyzerali nanič, za pár minút by som vedela nájsť desiatky krajších
Osobne nič nevidím na tom, keď pár zmachlených opíc s možno lepšou postavou celý večer mašíruje po pódiu vo večerných róbach, resp. plavkách. Keď príde na radu osobný rozhovor tak vidieť, že niektoré s tým majú problém. Mimo toho, keď sa tie opice odmaľujú sú k nerozoznaniu od ostatných báb, ktoré v meste stretám...
Je to o ničom a strašné mrhanie času v piatok večer... Tam radšej treba niekde chlastať...
@lvanka to je tak vzdy, naseru sa tam ajtak len jebnute zenske, ktore budu nakoniec robit luxusne prostitutky slovenskym "financnym zralokom" alebo sa budu zajebavat v inej posteli...
@majlos nie že by som bola za to ich "zajebávanie sa v postely", ale asi až tak jebnuté niektoré nie sú, naskytla sa im cez miss len práležitosť lahko a dobre si zarobiť či má na to žalúdok je už ďalšia vec
@lvanka no len mne to pripada ako vystava psov pozres chrup, stavbu tela, choroby, ci poslucha a podla toho urcia vitaza A tak nemusia byt vsetky jebnute, mozno 2 tam rozum maju
... ...skor sa mala zalozit diskusia s ich fotkami ze najdi 10 rozdielov ...Podla mna nie su nicim vynimocne...mozno nie su ako jedna ale namalovane su rovnako aj to vela zavazi...mna osobne neohurila ziadna a verim tomu ze keby sa postavim niekde na nejaku ulicu v meste tak za 15 minut najdem XYZ este krajsich dievcat...a osobne mam velmi negativny postoj k celemu osialu okolo Miss...ale tak co uz ...televizia potrebuje sledovanost...a ako moj kamarat povedal : ,,hor sa na sledovanie bab bez cicíkov,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
9 a 12 vyzeraju pekne...
Je to o ničom a strašné mrhanie času v piatok večer... Tam radšej treba niekde chlastať...