Jediné, čo som mala v rukách, je klasické 3DSko, ale ono to asi závisí od toho, čo od toho chceš.
2DS môže byť fajn, ak vieš, že nevyužiješ 3D funkcie, ale nezdá sa mi také skladné na cesty, XL zas má väčší displej, takže to má isto svoje výhody, ale zas cenovo a prenosnosťou to už asi nebude úplne ono.
Ale ak chceš Nintendo konzolu a nechceš na tom hrať Pokémona, robíš chybu
tak to je fakt strata penazi investovat do toho podla mna, ako možno teraz urazim dost jedincov ale smejem sa už len na ludoch čo si kupia xbox alebo PS za tie peniaze. Za take prachy mam tak namakany PC a možem s nim všetko sice GTA 5 si ešte nezahram ale aj na to pride
@chemon pc si sice namakany kupit mozes ale po urcitom case bude slaby a musis investovat znova. Kdezto na starej ps3 si zahras v podstate najnovsie hry stale a stale so skvelou grafikou. Takze tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
2DS môže byť fajn, ak vieš, že nevyužiješ 3D funkcie, ale nezdá sa mi také skladné na cesty, XL zas má väčší displej, takže to má isto svoje výhody, ale zas cenovo a prenosnosťou to už asi nebude úplne ono.
Ale ak chceš Nintendo konzolu a nechceš na tom hrať Pokémona, robíš chybu
Investovat nejakych 250 Euro do niecoho ,co potom nebude mat vyznam,ked sa bude dat hra emulovat na PC alebo androide.
nasiel som na nete nejake odkazy na tie romky ale su to prevazne torrenty.
Neviem ci pojde hrat z SD karty
Bez cheatov ani na krok
A vsetko stoji peniaze.