vela ludi ma inspiruje. niekto viac niekto menej. ale je len zopar akosi vyznamnych ludi v mojom zivote co ma inspiruju. definoval by som svoju rolu len ako vysavac ktory vysava z ludi ten ich naboj to nieco co v nich je. jeden univerzalny clovek ktory by ma inspiroval neexistuje
1. Squeak - alternatívna modelka, priviedla ma k pole dance a celkovo aby som sa začala viac hýbať.
2. Bob
3. Jacob Hemphill (SOJA) - mám rada ich hudbu, páči sa mi ich prístup k životu svojim spôsobom...
4. Banana Yoshimoto
5. G. G. Márquez - sú moje literárne vzory, ak by som som niekedy napísala knihu, nechcela by som okopírovať ich štýl, ale chcela by som vyvolať v čitateľoch také pocity, aké vyvoláva čítanie týchto dvoch autorov vo mne.
Môj učiteľ výtvarnej. Perfektný umelec a hlavne skvelý človek, ktorý sa aj napriek tomu, čo všetko sa mu v živote stalo, nikdy nevzdal a nikdy neprestal ísť za tým, čo chcel. Možno by som to aj rozpísala trocha viac, ale bojím sa, že by ma tu niekto náhodou odhalil, haha.
@1
ale ak to mám nejak pocelebritovať tak sámoška odhliadnuc od vecí okolo keby som talentovana jak on tak asi sublimujem
minule som zistila že dosť uznávam Eugena Hütza
a vo všeobecnosti žerem ludí ktorý sa z hovna vypracvovali v niečom čo ich baví....
ale mam onoho viac "idolov" z radu naoko "bežných" ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Z blízkeho okolia @gukol ♥ napríklad.
1. Squeak - alternatívna modelka, priviedla ma k pole dance a celkovo aby som sa začala viac hýbať.
2. Bob
3. Jacob Hemphill (SOJA) - mám rada ich hudbu, páči sa mi ich prístup k životu svojim spôsobom...
4. Banana Yoshimoto
5. G. G. Márquez - sú moje literárne vzory, ak by som som niekedy napísala knihu, nechcela by som okopírovať ich štýl, ale chcela by som vyvolať v čitateľoch také pocity, aké vyvoláva čítanie týchto dvoch autorov vo mne.
A prečo gukol, si nechám pre seba :p
» fbexternal-a.akamaihd.net/safe_image.php?...
+ fotky svojich rodicov sem davat nebudem
1. Eva Longoria
2. Victoria Beckham
Ale este aj Kim atd. Vel ich je.
asi nikto
ale ak to mám nejak pocelebritovať tak sámoška
odhliadnuc od vecí okolo keby som talentovana jak on tak asi sublimujem
minule som zistila že dosť uznávam Eugena Hütza
a vo všeobecnosti žerem ludí ktorý sa z hovna vypracvovali v niečom čo ich baví....
ale mam onoho viac "idolov" z radu naoko "bežných" ľudí
a on
Vyzerá ako Bilbo Baggins s naušnicou a elektickou gitarou.
Čím prirodzene neznižujem jeho hĺbku.
Len mi ho nesmierne pripomína.
Vlastne neviem, o koho ide.
Srsly?
podľa mňa jedna z najúžasnejších a najinšpiratívnejších žien, čo kedy kráčali po zemi.
A kopa, kopa iných... Aj keď s nikým vlastne úplne nesúhlasím. Asi práve preto.
Still looks like Bilbo.
nope, to asi len na tejto fotke
No a źiaĺ je tá fotka pre mňa teraz prvým dojmom, tak sa mi naveky bude v kútiku duše asociovať s Bilbom.
Takže still looks like Bilbo (to me).
Za posledné mesiace som od neho prečítal asi kompletné dielo.
Kim Čong-Un? ... Fíha ...
Ok... možno tie osoby majú aspekty, ktoré mi nie sú vedomé. Nejdem to a priori ridikulizovať.
K čomu ťa teda inšpirujú a ako, ak sa smiem spýtať?
Ah. Fair enough.