@sws333 Ja by som do toho rád išiel, ale určite by som to dal niekomu spraviť, pretože niektorí píšu, čo majú vyskladaný, že sa im prehrieva, proste zlý config.
kokos ze kupovat zlozeny PC, boha ved to bolo v mode tak v 2000 roku, ked sa tomu rozumelo dokopy 5 ludi na Slovensku ale ved ked ludia nevedia co s peniazmi a daju len tak 15-20% ceny zadarmo predajcom do vacku, zato ze im zasrobuju 10 srobikov v PC, kludne nech sa paci ...
@5 ked to robia jebnuti mongoli.. aj kamos ze velice si posklada PC a teraz mi placka ze sa mu prehrieva procak a huci mu neskutocne PC, a co cakal s default box chladicom, kremese?
@saxofon Z kade si ? Poskladať pc je ľahké akonáhle vieš, aké súčiastky si kúpiť. Daj mi mesto a ja ti vygooglim servis kde ti to spravia, respektíve na tvojom mieste sa ozvem nejakému študentovi informy a máš pokoj.
Ako úprimný môj názor, dané konfigurácie sú shit, staré nevýkonné grafiky, AMD procáky neznášam a ATI grafiky nemajú šancu, majú strašné ovládače a konštrukciu a akonáhle budeš mať aspoň trocha novšiu nvidiu tak aj tá malá cenová výhoda čo tam je sa stratí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
Ale mať 600€ tak si radšej poskladám vlastnu a vysla by ti o niečo efektívnejšia.
@5 ked to robia jebnuti mongoli.. aj kamos ze velice si posklada PC a teraz mi placka ze sa mu prehrieva procak a huci mu neskutocne PC, a co cakal s default box chladicom, kremese?
Ako úprimný môj názor, dané konfigurácie sú shit, staré nevýkonné grafiky, AMD procáky neznášam a ATI grafiky nemajú šancu, majú strašné ovládače a konštrukciu a akonáhle budeš mať aspoň trocha novšiu nvidiu tak aj tá malá cenová výhoda čo tam je sa stratí.
Cena komponentov: 395€
Cena qcomp.sk zlozeny PC: 569€
=> cena za zlozenie u nich je teda 175€ na tomto PC
slovensky biznis ako lusk