@elemia dávam ti za pravdu že všetky songy od Gagy sú strašné, vždy keď počujem nejakú pesničku od nej tak buť vypínam rádio alebo prepnem tv na inú stanicu... nenávidím ju
a inak mám taký doataz kolko ešte takýchto ankiet tu bude ohladom Gagy??? furt sem len píšete ktorá pesnička je tá naj tak si prosím vás dajte tú námahu a vyhladajte si staršie diskusné fóra a nezakladajte furt tie isté... už mi to tu leze na nervy...
@yasmin ahaa akože si myslíš že sa dajuu vymyyšlat ankety donekonečna? Tak asi prečo je tu to foorum??? Ked ti to vadí nečitaj to! ...ahaa ale ked tu neviemkolkokrát zakladajú ankety typu máte dnes krámi to je ok že??!!
@aaangelina ja som len napísala to že keď ťa tak veľmi zaujíma aká pesnička je naj podľa užívatelov birdzu tak si len stačí nájisť ankety alebo fóra storšieho dáta a netvrdím že len ankety a diskusie o Gage sú dosť používané tak láskavo hneď nevyskakuj dobre... myslím tým aj iné ankety a fóra, a tiež si myslím, že niektorý používatelia by si mohli nájisť fóra staršieho dáta, narážam na tých čo sem napíšu, že meškajú mi 2 dni krámy môžem byť tehotná??? neni si sama ktorej takéto ankety vadia...
@yasmin ahaaa takšee ja si dovolujem????? DD! ! smiley: kedmaš problem s tou anketou nereaguj na nu laskavo ked maš problém so mnou neriešs maaaa ok??? Na zaklade troch viet o mne vieš všetko žeee??!! Puča..
@aaangelina staraj sa radšej o seba a nepi....uj do druhých vieš neni som sama komu vadia opakujúce sa ankety a podobné veci len za to že to tu ostatný nepíšu tak to je ich vec ja aspoň píšem svoj názor narozdiel od teba...
@aaangelinna a ešte som tam zabudla napísať že úplne bez rozumu, ako keby na teba by tu už bol aj niekto zvedaví ak máš so mnou problém tak nereaguj nezaujímaš ma a vieš vždy lepšie byť staršia s rozumom ako šteňa bez neho
@yasmin ty si troška moooc veriš...šeee s rozumom.....fííhaaaa... neveem kto prvy zareagoval ty si tu začala rozpisovať see stale tie isté ankety a čo sa dajuu donekonečna robit novee?
@aaangelinna áno dajú vieš v tom je to, pozri sa ako píšeš a až potom niečo hovor, už sa nečudujem že nevieš nič iné vymysleť keď furt zakladáš tie isté alebo podobné ankety, lebo keby ich nezakladáš a nemáš trápne reči tak by sa aj dalo usudzovať že máš aj rozum
@yasmin ty si si pravdepodobne ani nestihla všimnút svoje ankety typu: pači sa vám piercing? Aká farba vlasov sa vam na babe najviac pači? Christina aguilera a podobnee témy tu boli x krát tag nerieš laskavoo moe ankety
@aaangelinna ak si si nevšimla väčšina tých ankiet má niečo okolo roka a tá Christina maximálne necelý mesiac len Gaga sa tu objavuje pravidelne v priebehu týždňa minimálne 2 krát tak si pozri najprv kedy bolo niečo založené a až potom hovor
@yasmin mne je jedno kedy to bolo ale bolo to! A ked ti gaga tag vadi ignoruj tie ankety alebo čo.. To teraz tu máme všetci o nej prestat pisat lebo ju nemaš rada nie?!
@aaangelinna bolo to založené v dobe keď nikto nezaložil nič podobné a ja za to nemôžem že ostatný užívatelia založili to isté ja nehovorím aby si prestala o nej písať ale hovorím to že si vyhladaj staršie ankety a tam sa vyjadruj a nie aby sa tu skoro každý deň objavila tá istá téma...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a inak mám taký doataz kolko ešte takýchto ankiet tu bude ohladom Gagy??? furt sem len píšete ktorá pesnička je tá naj tak si prosím vás dajte tú námahu a vyhladajte si staršie diskusné fóra a nezakladajte furt tie isté... už mi to tu leze na nervy...
» www.beo.sk/recenzie/1132-l...