@flegma1triedy do pice.. vobec nezobrazilo, ze by som nieco pridal rozdrape ma z toho nacitavania Birdzu.. nie, to som chodieval ku opatrovatelke, a ta pocuvala SRo... a v TV show Milana Markovica
a potom este zvucka Od Kuka do Kuka a Bambulka... prišla poštou previazanáá škatuľka....a v nej bola, bola bola bola..Bambuľka, Bambuľka teraz mi to zostane v hlave a si to budem hmkat cely den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
toto som vedela naspamäť ..
@flegma1triedy ty poznáš Dúhovku?
to keď som mala štyri roky... a text viem stále
Na tom frcim doteraz
Lebo ma priviedla na hip hop
lebo som mala od nich kazetu a dookola som si to púšťala
a celkovo to bolo prekvapivo vcelku normálne rádio
jedina pesnicka kvoli ktorej som bol ochotny vyjst z hajzla v strede srania a dat riadio do plnych
a keby len to mne často nechceli zahra´t to, čo som chcela
pozor zakruta - ked sme prazdninovali u babky
a potom este zvucka Od Kuka do Kuka a Bambulka... prišla poštou previazanáá škatuľka....a v nej bola, bola bola bola..Bambuľka, Bambuľka teraz mi to zostane v hlave a si to budem hmkat cely den
rozhodne táto, mám na ňu rozhodne najkrajšie spomienky a pamätám si s ňou množstvo situácii z detstva kedy práve hrala
ako som tancovala a pekne som si buchla hlavu do rohu skrine
uplne detstv potom samozrejme ked som bola starsia, tak si pamatam na tatu, bon joviho a vela veeela dalsich
Aj keď ešte stále som také dieťa DD !!!
Barbara Haščáková - Sen