Mna neuveritelne serie ta nova od Smatanovej - spieva sa tam "Staci si priat" Expressaci na nej asi onanuju, pretoze hra castejsie ako vsetko ostatne - ( rozumej viac krat ako 3x za beznu pracovnu zmenu ).
Druha pesnicka - opat neviem ako sa vola, je taky klasicky "tuc tuc" kalerab a spieva sa tam "sexy, sexy" - to mi pre istotu hra v praci aj v posilnovni - idealny sposob ako hromadne denegrovat obyvatelstvo.
tak napriklad Desmod (ked pocujem vyrobena pre mna mam chut hodit to radio von oknom), Lady Gaga, Verona, Miley Cyrus ci Hannah montana ci ako sa to vlastne vola.. a najnovsie mi strasne lezie na nervy Akon ft. David Guetta - Sexi bitch...
Čím častejšie sa skladba hrá, tým rýchlejšie sa človeku zhnusí. Preto nepočúvam rádia
Ale čo mi ide na nervy za pieseň? Momentálne si nespomeniem. I tak rádia nepočúvam, a televíziu minimálne. Počúvam to, čo chcem a to čo chcem, to mi na nervy nejde
vsetky slovenske (+ceske) mne sa to neda pocuvat proste a este mi liezlo na nervy stale ked pustali alicia keys-no one. ja ju tak nemam rada. potom leona lewis-uplne vsetko..aa neviem teraz ale vela by sa naslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Druha pesnicka - opat neviem ako sa vola, je taky klasicky "tuc tuc" kalerab a spieva sa tam "sexy, sexy" - to mi pre istotu hra v praci aj v posilnovni - idealny sposob ako hromadne denegrovat obyvatelstvo.
čo ja viem. vzhľadom na to, že netuším, čo dneska fičí a čo by mi malo liezť na nerv, tak len, že z mojej osobnej zbierky mi neskonale vadí
The Verve - Bittersweet Symphony
Blur - Coffee&TV
a hovorte si, čo chcete. tie kapely sú výborné, zbožňujem ich, ale pri týchto skladbách ma už normálne naťahuje.
a keďže si moje spolubývajúce dokážu dať aj 5krát za sebou
Jet - Are You Gonna Be My Girl (okej, to som aj ja robila...)
tak mi to už vadí tiež. hlavne keď k tomu začnú tak nejak hystericky splietať
"ty vole, tohle je nářez jak cip."
Smatanová - Včely
Desmod - skoro všetky (okrem Lavíny)
Rytmus - VŠETKY !!!
z duše mi tato pesnička leze na nervy
tina a rytmus
verona
leona lewis
beyonce
rihaňa
morandi
lady gaga a vela vela véééla dalšíích... toto je tá najhoršia komercia
a mnoho dalsich
a pridávam
a tiež drvivú väčšinu "pesničiek" od nej
Ale čo mi ide na nervy za pieseň? Momentálne si nespomeniem. I tak rádia nepočúvam, a televíziu minimálne. Počúvam to, čo chcem a to čo chcem, to mi na nervy nejde
pri Komplikovanej od Polemicu len gúľam očami.
iné mi nič nenapadá. rozmýšľam