@popolcek ta druha tiez nie je spatna, neboj sa. inac vlastne spevak je tam ten isty. gitarky mu tam ale hra ujo akerfeldt. neskutocne ambientne to je, snazil som sa to cele pochopit, aj to aranzma a stale sa mi to nedari. potreboval by som na to viac nazorov, tak kludne potom sa rozpis
@n0wa aj tá druhá je pekná, ale tá prvá, to už aj ťahám
akože predpokladám že polovica ľudí ktorí toto fórum otvorili si to ani nezapli už len podľa obrázkov ( a povedali že ai jedno ) a ako aj ja som čakala že pustím a ručanica jak hrom, ale normálne,mi až slová odišli z tej jemnej melódie ty kokos
@popolcek ono dost ludi moze odradit aj to, ze kazda ma 10minut a nie su to zrovna songy, ktore ides pocuvat preto, lebo dobry refren. no storm corrosion urcite skus, ten album je nominovany na grammy ako Best Surround Album ^_^
willson je podla mna skvely skladatel a hudobnik, rovnako ako Åkerfeldt. Takze nehlasujem...lebo zboznujem aj PT, aj Opeth, aj Storm Corrosion a aj solovu tvorbu Willsona
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
2.
akože predpokladám že polovica ľudí ktorí toto fórum otvorili si to ani nezapli už len podľa obrázkov ( a povedali že ai jedno ) a ako aj ja som čakala že pustím a ručanica jak hrom, ale normálne,mi až slová odišli z tej jemnej melódie ty kokos
a dosť príjemne a tak neviem...upokojujúco
pretože som ich nepočúval