"odteraz budem používať zubnú pastu sensodyne whitening" jediná, čo ma napadla, nejako TV nepozerávam... a ešte neznášam tú, čo nejaká krava vyhádže nejakému onému veci z okna ale hneď, ako jej z toho sprví srdce, mu odpustí
také so ženskými,čo bojujú so záchodmi,umývačkami riadu,pračkami a oknami a atď potom tie tímobajlové nemusím a na Lidl neznášam úplne najviac aaa ešte strašne veľa iných
Konkrétne, ktorá, neviem... No všeobecne, reklamy na rôzne čistiace prostriedky by som vraždil. Obsah, pointa a spôsob podania divákovi každej jednej sú absolútne totožné. Mení sa len obsadenie hercov a výnimočne prostredie, v ktorom oblbujú....
Co chodí vo Fun-ku reklama na T-com.. Notebooky za euro... "Sú notebooky, ktoré su proti euru, ja som za euro, som za euro"... dpc to mi tak leze na nervy
tie kde na hociakej párty žena z kabelky vytiahne Vanish!!! omg ako zmysle...... nikde. alebo tie, vlastne všetky okrem tej na Heineken. tú mám jedine rada. inak ostatné sú hrozné!!
Na OB-čka čo je tam to decko a že má strach či čo...a na zubnú pastu čo si kúsne do jablka a je potom krvané a nakonec tam zostane zub...je mi s toho zle...
neznasam vsetky reklamy na J&T banku...boze ja ked toto vidim ide ma slak trafit jak tam kecaju Co je najhorsie natom byt bohaty??Absolutne nic!ci jak to tam hovoria fuuuj najsprostejsia reklama zo vsetkych
Perwoll jednoznačne ! veď už len aká žena so sebou bude vláčiť aviváž po meste, po pláž, na večierok ... a stále používajú tú istú otrepanú vetu : " Je to nové ?? " a odpoveď " Nie, len vyprané v Perwolle " hlupáci !!
..... teraz ma akurát napadla, myslím , že je to reklama na ariel, keď sa ten dedko zašpiní tým koláčom či čím, a ptom že tomu sa vraví umenie ... no nemôžem z tej reklamy...
a tiež na tú bieliacu pastu s Christovou.... Šak to je reklama na spanie ....
aaa tiež súhlasím s predchádzajúcimi názormi.. tie reklamy na čistiace prostrriedky, jedna somariny za druhým... napríklad ten káčer či čo to je
v podstate yzadna mi nelezie az tak velmi na nervy, len tie co uz vidim 50ti krat na den...... tak to ptoom zacne na nervy liezt hocijaka dobra reklama
christova je aj moj "idol", perwoll je tiež jasný...Hlava v hajzli mi nevadi, ale dosť sa pousmievam na tých zakomplexovaných dámach: Čo má ona a ja nie a pod... a zase sa mi páči tá reklama s tými baktériami...Invázia do kúpeľne...Neviem prečo ale ja z toho nemôžem...
Nenávidím reklamy s Heidi Klum, je tam taká trápna...: "Pusť to na plno, môj účes to vydrží!!!" no bleeee... A tiež na pôžičky Provident sú chujové reklamy... A jasné že hrozné sú tie Perwoll kde ho žena má všade so sebou v kabelke a v závere to vyberie- z toho ma už napína na zvracanie keď to vidím... ďalej : "Ale ja chcem ísť na Kajov záchod..." A nedajú sa pozerať ani reklamy na lieky na chudnutie, keď napríklad ide žena dole schodmi, na vrchu schodov je ešte tučná a keď vychádza dole na prízemí z vchodu, už má miery 90-60-90 ach jaaaaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a tie devušky, čo nosia persil v bežnej výbave všade so sebou tiež. vlastne len málo reklám mi nelezie na nervy
napríklad tá na tú oranžovú vôňuO_o ja bych tú ženskú zjedla
...neznášam všetky tie reklamy na čistiace prostriedky, pracie prostriedky, na
neznasam tu..s tym lacalutom..ked vypluvuje krv a potom zuby...to je hrozne...aa inak..este je ich kopu..ale nepamatam
(@8 Aha, aj zubné pasty tam silne patria.
vlastne,jedinú,čo mám rada je so Siennou Miller
o2
t-mobile
fun radio
reklamy pre banky
atd
a tiež na tú bieliacu pastu s Christovou.... Šak to je reklama na spanie ....
aaa tiež súhlasím s predchádzajúcimi názormi.. tie reklamy na čistiace prostrriedky, jedna somariny za druhým... napríklad ten káčer či čo to je
A vodný anjel, to sa na stupnici chujovosti blíži hodnote 2Rk (2 Rochnyakovia).
----------
A tá so zubom sa mi náhodou páči, Lacalut má super reklamy.