Šani, Šunkafleky... čiže všetky reklamy od istého operátora. Ale taktiež aj reklamy typu, kde núkajú deťom sladké cukríky s výkladom, aké sú neskutočne zdravé
na muller jogurty.. to je fakt nepodarená reklama a ešte to šunkaneviemčo od tmobilu... vždy sa snažím porozumieť čo to hovorí... v živote som názov takého jedla nepočul
vsetko od orange, tmobile, leerdamer, muller jogurty, hopla hej 5 hviezdickova ochrana od always, sunka fleky ale to spada pod tmobile, atd atd atd..ale zas paci sa mi od lidlu na freeway colu, to je jedina normalna reklama, ktora sa mi lubi
no veru všetky! podľa mňa ani nie je nejaká reklama čo by niekoho upútala...ale reklamy typu ako ,,To moja schauma" alebo ,,Lebo sú vyprané v Pervole." ma už naozaj úplne zarezávajú...a ešte keď na to nakydajú toho debila čo behá po pláži a myslí si že môže mať mobil každej tak to je už fatálny koniec!...
Tákže. Určite všetky letné na T-mobile, tie už ale predbehla reklama so šunka flekmi. Potom tie na Orange, akože antitalent, potom všetky na Perwoll , Schaumu, Rex,...
neviem si spomenúť na normálnu ach áno rakušania majú skvelé reklamy ale najviac asi to kde je šani, môžem mať jej mobil, a tá stupidná reklama na coca colu čo bežala minulý rok s tými príšerkami a toho idotovi vypadla sklenená fľaša z automatu a nerozbila sa!!! a potom všetky reklamy ktoré sú napr o palacinkách a nakoniec je to reklama na pumu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale boduje momentalne t-mobile , kriste pane!!!
najhoršia reklama akú som kedy videla
a proste vsetky tieto héééj konsky kkt.
Inac neviete co su to tie sunka fleky co su v tej najnovsej ?
pekna šani parodia
A ešte táto
Tá je úplne mega zlá
slovensku verziu som nenašiel ale tato je asi najhorsia..
- Lackov sveter
- always
-šunkafleki
-LÉMA
-každý si je svojho šťastia maliarom
-funfón
- môžem mať tvoj mobil
- a ešte na to maslo čo príde taká malá a kusne si otcovi z druhej strany rožku či bagety či čo to je
to je asi všetko čo ma momentálne napadlo