pingu je fest ppc zaujimave,ze sa tu nevyjadruje 13-19 rocna mladez..to tak ked nepozerali rozpravky.. facebook prednejsi ..
ty kokso,aky to je rozdiel..ja som mal dakedy cas chodit neustale von,pozerat telku,spat a kopec veci.. a terajsie decka co robia? spia do 12tej lebo do 3tej su na internete ..
@moonbeam celkovo nemam rad plastelinove rozpravky. a pingu, mi pride taky nezazivny, a snehova atmosfera frustrujuca. mam radsej rozpravky co su pekne farebne nakreslene, a nieco zaujimave sa v nich deje, nie len tucniak co beha dookola
@freeman39 nie som si isty, ci v dobe ked bol vytvoreny pingu bolo nieco take...jasne moje top tri rozpravky su megamind, how to train your dragon a despicable me, ale pingu je uplne o niecom inom z inej doby...mozno ked budem mat 50 rokov s rovnakym pocitom si spomeniem na tie tri co som teraz vymenoval a ked spominas plastelinove rozpravky "a je to" od toho nema daleko a jaka je to pecka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A tiez mi ich bolo luto
inac stare klasicke rozpravky su najlepsie..ne jak tieeto nive,ze tam miesacka sa rozprava s lampou..bleee.
ty kokso,aky to je rozdiel..ja som mal dakedy cas chodit neustale von,pozerat telku,spat a kopec veci.. a terajsie decka co robia? spia do 12tej lebo do 3tej su na internete ..
mozu lutovat..
@8 toto mám tiež rada