U mňa je postupnosť takáto : Burzum, Satyricon,Marduk, Immortal z týchto uvedených ale ešte určite Darkthrone, Carpathian Forest, Gorgoroth,Mayhem, Dark Funeral,Impaled Nazarene, old skúl Venom, Bathory a tak ďalej
z tychto Satyricon, ale chcelo by to tam este Mayhem, Keep Of Kalessin, Shining, Emperor, Enslaved, Dodheimsgard, Bathory, mozno Venom. A hned by som mal tazsie rozhodovanie
od satyriconu prve veci od immortalu posledne veci od marduku panzer division a world funeral....ale chcelo by to este lunar aurora,drudkh,negura bunget,thorns,abigor,aborym,tsjuder,potom vsetky @Dudri - ho spomenute vecicky a kopu dalsich....lebo podla mojho skromneho nazoru existuju lepsie blackove kapelky ako su tu na vyber
uff čistý black, taký ten old school typu Gorgoroth/Immortal zrovna nemusím..ja radšej taký death black typu Behemoth abo Rotting Christ (samo tie novšie albumy, tie staré sú zloba xD) a prípadne Negura Bunget abo Dimmu Borgir
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
to "ueaa" mam najradsej na nich
@ drilo doučim ťa mojko, neboj nič
Absurd , Ad Hominem , Varganorth, Taunusheim , Kristallnacht
Carphatian Forest , Venom , Bathory , Enslaved , Burzum , Nokturnal Mortum , Moravska Zima ,
Adultery , Enslaved , Burzum , Paganblood , Graveland , Kroda ,...19,20...584.
nepočuvam Gorgoroth , Dimmu Borgir, Marduk , Mayhem , je ešte viacej kapiel ktore sa mi nelubia
pretože pôsobia homosexualne...( môj nazor ) je ich naštastie iba 80
mam aj kapelu srdcovku ale tu si necham preseba a nikde tu nieje
teda najlepšie kapely som sem zamerne nedal
...ved a preco nie? podel sa
...jo a viac NS kapiel napis (vid absurd a spol.)
(nevravim,ze ja nepocuvam,nokturnal mortum a kroda su srdcovky,len mi pride blbe ich sem vypisovat,lebo ludia su kadejaki)
tiež s tohto nepočuvam nič okrem Burzumu a keby som tu dala to čo počuvam ja, najdu s asi tak dva traja čo to poznaju preto tie komerčné zaležitosti