@screamose vsetci ti tlieskame, si strasne vynimocny/a a ovela lepsi nez my, ovce, ktore podlahli tejto hlupej, nevkusnej mainstreamovej zabave.
Ale teraz vazne, ten serial je objektivne masterpiece, uz len tie specialne efekty, prostredie, kostymy, herecke vykony...vlastne prakticky vsetko.
Preslavil kopec hercov, na to, kolko bolo donho narvanych milionov dolarov, to bola prekvapivo vyhodna investicia, a na to, z akeho materialu scenaristi cerpali ho spracovali fakt obdivuhodne a dal precedens tvorbe kvalitneho vizualneho spracovania zanru fantasy, lebo to, co sa tocilo pred nim, bolo vo vela pripadoch fakt smutne.
Mozes povedat, ze ta to nebavi, ale tvrdit, ze je to sracka a tvarit sa, ze si nieco viac, lebo nepozeras to co ostatni je v tomto pripade extremne retardovane.
hneď ma napadla tá v ktorej tommen vyskočil z okna, ale aj red wedding bola celkom taká zapamätaniahodná (najmä keď vyniesli telo robba s vlčou hlavou a arya sa na to pozerala) a ešte aj ostatné svadby vlastne, proste to je ťažko si vybrať len jednu, veľa ich bolo super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
do poslednej chvile som tomu neverila, stalo sa to a ja som got viac uz nechcela pozerat, bola to pre mna necakana rana
Ale teraz vazne, ten serial je objektivne masterpiece, uz len tie specialne efekty, prostredie, kostymy, herecke vykony...vlastne prakticky vsetko.
Preslavil kopec hercov, na to, kolko bolo donho narvanych milionov dolarov, to bola prekvapivo vyhodna investicia, a na to, z akeho materialu scenaristi cerpali ho spracovali fakt obdivuhodne a dal precedens tvorbe kvalitneho vizualneho spracovania zanru fantasy, lebo to, co sa tocilo pred nim, bolo vo vela pripadoch fakt smutne.
Mozes povedat, ze ta to nebavi, ale tvrdit, ze je to sracka a tvarit sa, ze si nieco viac, lebo nepozeras to co ostatni je v tomto pripade extremne retardovane.