ja by som aj zahlasoval ae su tam 4 moje oblubene kapelky (Bullet for my valentine, Escape the fate, Silverstein, Lostprphetes) a kedze nechcem poskodit ani jednu tak hlasovat nebudem...a pre buducnost dajte len jednu moju oblubenu kapelu
no keďže si myslel, že tie staršie skupiny "punk" tak tam nemáš ani jednu lebo zaraďovať Guns do punku je smiešne a pre mňa nepochopiteľne....
tých z punku starších, čo si spomínal som myslela, že zazniejú aj v ankete ako Ramones, New York Dolls alebo dokonca Sex Pistol....
nooo dobre jak myslíš...zdržujem sa hlasovania
heh no ten nazov znie divne ale keby som tam dal ciarku tak to hned inak znie ze starsie kapely ako AC/DC a Guns Roses "čiarka" a nejaky punk alebo co to je tym myslim ten blink atd... len nechapem co sa mi tam priplietol ten exil a napisal som iba kapely copocuvam teraz ja takze vsetko sa tam vopchat neda.
Chýba mi tam niečo ako BT alebo myslím,že keď už punk tak by tam mali byť minimálne Sex Pistols...A čo takto nejaké slovenské kapelky?Konhlikt?HT?Prikázaný smer?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
BLINK-182 juuuuuuuuuuuuuuuuu
tých z punku starších, čo si spomínal som myslela, že zazniejú aj v ankete ako Ramones, New York Dolls alebo dokonca Sex Pistol....
nooo dobre jak myslíš...zdržujem sa hlasovania
Bullet for my valentine
Slipknot
Guns Roses
AC/DC
Lostprophets
a potom este Guns