najlepšie by bolo keby ani jedna.. na slovensku proste nemáme dobré speváčky až možno na pár výnimiek ktoré spievajú v nejakých kapelách čo na SK nemajú šancu presadiť sa
celkovo ma slávik moc nezaujíma... teraz by však mohla byť celkom zaujímavá katedoria "skupina".. tento rok by mohlo karty zamiešať pár dobrých skupín:
Iné kafé (comeback sa vydaril na jedničku..nove CD, turné..proste zaslúžili by si to )
Horská chata (minuloročný objav roka..síce nemajú zatial nové veci ale potenciál veľký)
The Paranoid ( vydali prvý album..hrajú hudbu ktorá na SK scéne dlho chýbala, majú skvelé texty sú to celkovo fajn chalani..a myslím že Roman(gitara) má minimálne tolko fanúšičiek ako Bezdeda )
Zoči voči (vydali prvý album..nahrali novy singel+klip...nástupcovie Iné kafé)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Skupina: Desmod
Spevák: Peter Cmorík
Speváčka: Zuzana Smatanová
kultura.pravda.sk/sk_khudba.asp?c=A061202_173510_sk_khudba_p20
Zlatý Slávik 2007:
korzar.sme.sk/c/4439305/slavik-2007-zvitazili-cmorik-smatanova-a-desmod.html
Zlatý Slávik 2008:
www.aktuality.sk/clanok/118057/foto-pozname-vitazov-ankety-slavik-2008/
Zlatý Slávik 2009:
Spevák: Cmorik
Speváčky: Smatanová
» kultura.sme.sk/c/5131162/smata...
A tento rok?
Fúha, jaké zlé keď už je tam aj Kristínka
Ale úprimne, keby to niekomu mám dať z týchto, tak to dám určite Janke Kirschner.
ale..celkovo by som Slavik nazvala - slovenskym hudobnym vysmechom
celkovo ma slávik moc nezaujíma... teraz by však mohla byť celkom zaujímavá katedoria "skupina".. tento rok by mohlo karty zamiešať pár dobrých skupín:
Iné kafé (comeback sa vydaril na jedničku..nove CD, turné..proste zaslúžili by si to )
Horská chata (minuloročný objav roka..síce nemajú zatial nové veci ale potenciál veľký)
The Paranoid ( vydali prvý album..hrajú hudbu ktorá na SK scéne dlho chýbala, majú skvelé texty sú to celkovo fajn chalani..a myslím že Roman(gitara) má minimálne tolko fanúšičiek ako Bezdeda )
Zoči voči (vydali prvý album..nahrali novy singel+klip...nástupcovie Iné kafé)
posledné dve majú viac šancí na "objav roka"