ja som Nigtwish začal počúvať až odkedy tam prišla Anette... proste Tarju nemusím vôbec a nech si hovorí kto chce čo chce si neviem predstaviť napr. Amaranth s Tarjinim hlasom... no comment
ja si vobec neviem prectaviť že by anette spievala do čo tarja proste už to nie je to čo bývalo ale zas tarja sa nestratila má vlastni album to čo plakať ale už aj tak mám tam račej hlas tarota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
vlastne.. možno Tarja má lepší rozsah a tak, ale Anette mi je sympatickejšia už len pre to, že na ňu všetci pindajú
tak si skús predstaviť Phantom of the opera s hlasom Anette muehehe
no ked si jupredstavím ako chce dávať to čo tarja v tom songu tak nvm by to bolo na popukanie od rehotu
ako spevacka je urcite lepsia tarja ale je to namyslena hus... na anette mam rada to ze sa odvazila zaujat miesto spevacky po niekom ako tarja...
ale napr. ever dream v podani anette je celkom zaujimave
ale oblieka sa hrozne...aj ked ten tarjin zlty prsiplast v end of an era(a aj dalsie kreacie) tiez nie je bohvie co...
vsetci tarjofili by mali uz prijat fakt,ze je tam teraz anette a new tarja uz nikdy nebude...
a co mas proti lacrimosovskej verzii phantoma?
len to nejde pustit
ludia toto je good:
a aj toto:
ja proti nej nemám nič, je taká uchcávačná, ale kombinácia anette s tuom by sa mi páčila viac bolo by to také.. veselé (a v nižších tónoch)
obľúbené songy pre porovnanie: