Dala som si prihlášky na dve VŠ. Prvá z nich je Ošetrovateľstvo v Prešove kde budem robiť príjmačky ale hlúpa nie som takze beriem to tak ze ma tam tak na 80% príjmu. Druhú som si dala úplne niečo iné (áno stále si nejako komplikujem život) a to učiteľst
Tak pre mňa je lepšie ošetro preto tam aj idem ale takto..
ako určite vieš ošetro je práca s ľuďmi, myslím si že zaujímavejšia ako učiteľstvo.
Učiteľstvo sú naopak samé omáčky o hlúpostiach ktoré musíš vedieť a nemáš na to potrebné základy zo strednej keďže na zdravotke je biológia dosť o ničom.
Tak ja neviem čo je pre teba lepšie pri tom učiteľstve si prosite nezašpiníš ruky keď to mám takto povedať, ale či to za to stojí musíš vedieť sama
myslim, ze chapem tvoje pocity, je ti luto zahodit to, co si studovala tym, ze by si sla na ucitelstvo... ale poviem ti tak... nerob nieco len preto, ze sa to od teba ocakava... ak sa viac vidis ako ucitelka biologie nez sestricka v nemocnici, tak chod studovat ucitelstvo. vobec nemaj vycitky svedomia kvoli tomuto, chod studovat to, co chces...
@james144 som sa zle vyjadrila myslela som to tak že počas štúdia sa treba učiť samé omáčky a prax takmer žiadna zatiaľ čo oše má kopec praxe (čo môže byť aj nevýhodou z časového hľadiska pre niekoho)
@james144 učiteľa vo švajčiarsku by robiť nemohla lebo nevyštudovala ten učiteľský odbor v nemčine...trochu rozmýšľaj, kde môže učiť keď študuje po slovensky???
no ja som chodila na diplomovanú sestru, ten isty odbor ako osetrovatelstvo, ale nie na vysokej skole, aj tam sme mali samé omácaky a prax iba raz za tyzden
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ako určite vieš ošetro je práca s ľuďmi, myslím si že zaujímavejšia ako učiteľstvo.
Učiteľstvo sú naopak samé omáčky o hlúpostiach ktoré musíš vedieť a nemáš na to potrebné základy zo strednej keďže na zdravotke je biológia dosť o ničom.
Tak ja neviem čo je pre teba lepšie pri tom učiteľstve si prosite nezašpiníš ruky keď to mám takto povedať, ale či to za to stojí musíš vedieť sama
Inak sa celkom čudujem že na ošetrovateľstvo je vysoká škola. Nechcela by si ísť radšej na medicínu? ale aj dobrých učiteľov treba takže neviem
@ominousroar Učiteľ vo švajčiarsku? kominár, elektrikár, umývač záchodov...? Hlúpe porovnania.