Kedy, kedy, povedzte mi kedy to uz konecne ludia pochopia, ze mozu ist aj na najlepsiu skolu sveta s najperpesktivnejsim odborom ak sa nesnazis a nemakas skoncis ako upratovacka!!!!
Pri psychologii ak sa chces stat skutocnym psychologom musis si doplacat kurzy a kvalifikovat sa samotny diplom nestaci. Medina detto. howk.
@handy chcela som na psychológiu na paneurópsku.... rozhodne nechcem ostať po dokončení vysokej na Slovensku a makať ma už na gympli naučili... hej, je to iné na výške no aj tak...
@leilla a čo je na paneurópskej škole zlé? To že je súkromná a nemôže si ju dovoliť každý Slovák? Lebo minimálne čo sa právnickej fakulty týka, tak je to vraj druhá, alebo tretia najkvalitnejšia právnická fakulta na Slovensku
snažím sa vybaviť v pamäti, ktorý človek sa to vyjadril, že keď vidí v životopise právo vyštudované na pvš, tak ho rovno hodí do koša... keď si spomeniem, dám ti vedieť.
ja neviem ako .. ale v zahranici sa za vsetky dobre skoly plati .. a nie malo ... a podla mna paneuropska je dobra skola ... nic zlle som na nu zatial nepocula .. takze tak no
@leilla ja študujem na STU, čiže mne to môže byť jedno čo sa o tej škole hovorí. Ale fakt že mám pocit, že väčšine ľudí vadí len to, ž je tá škola súkromná (pritom v zahraničí sú tie lepšie školy len súkromné). Tu sú voči súkromným školám predsudky. I keď to chápem. No pri pvš sa trocha divím, lebo viem že napríklad čo sa právnickej angličtiny týka, sú na tom najlepšie zo slovanských škôl a tiež podľa hodnotenia škôl, právo na pvš na tom nie je nijako zle
netvrdím, že tam nechodia aj múdri a šikovní ľudia, ale... ok, s "právnikom" som mala len s jedným tú "česť" sa chvíľu baviť, a ako... mám dosť, podľa mňa prázdnejšieho človeka - po každej stránke - už nikdy nestretnem
žiadna ,výška ti je dnes na jednu jedinú vec v praxi si s diplomom môžeš akurát tak vytrieť....ked sa tak rozhliadam po tej inteligencii na vysokých školách som rada že k nim nepatrím. Výška je pre debilov kto má v hlave tak ju nepotrebuje
@romanzkrajinyx ked tak pozerám na tvoj vek mám pochybnosti či si vobec niaku videl Všetky moje komenty by sa mali archivovať aby sa blbci ako ty mali z čoho učiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@pastor1 chod do p.ce ty cirkevnicky kkt...
Pri psychologii ak sa chces stat skutocnym psychologom musis si doplacat kurzy a kvalifikovat sa samotny diplom nestaci. Medina detto. howk.
rozhodne si teda vyber nejakú dobrú univerzitu, a nie paneurópsku vysokú školu
snažím sa vybaviť v pamäti, ktorý človek sa to vyjadril, že keď vidí v životopise právo vyštudované na pvš, tak ho rovno hodí do koša... keď si spomeniem, dám ti vedieť.
Alebo Trnava ktorá diplomy na právo rovno predávala.
A ten pán, čo tvrdí že keď vidí diplom pvš, hneď ho vyhodí, tak buď nič neriadi, alebo to riadi zle. môj názor
ok, mysli si čo chceš, poznám pár indivíduí, čo tam chodia, a... radšej nič, študuj si čo chceš.
a ten pán bol určite niekto, koho názor neni len len nejaká prázdna veta... ale do faka, fakt je to s tou mojou sklerózou už dosť zlé
v dánsku sa napríklad ani za najlepšie školy neplatí. a mnohé sú to školy na popredných miestach vrámci európy. takže asi toľko.
ked budes podnikat,a bude ty to vynasat,a budes mat len ucnovku...mozes byt natom lepsie,ako vysokoskolak
ale ináč oba možnosti sú do budúcna perspektívne, takže je to len na tebe...
netvrdím, že tam nechodia aj múdri a šikovní ľudia, ale... ok, s "právnikom" som mala len s jedným tú "česť" sa chvíľu baviť, a ako... mám dosť, podľa mňa prázdnejšieho človeka - po každej stránke - už nikdy nestretnem
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
toto ne