@momoglamorous to ešte na ženách je to menej nechutné lebo ženy maju tie chlpky predsa len jemnejšie a aj svetlejšie ,no ale čo si tam daktorí chlapi nechávaju tak to je humus. Raz mi jeden povedal že daj mi božtek na hrud ,ale poviem ti že som tu hrud v tom poraste ani nenašla. Bolo to ako pobozkať orangutána.
@topanocka no neviem ako ine zeny, ale ja mam hrubsie chlpy ako moj priatel, teda pod pazuchami urcite teda neviem ako ine zeny, ale ja ako spinava blondinka zarastam na istych miestach na cierno zatial co chlapi zvyknu zarastat podla farby vlasov (obocia)
@topanocka ved to,ze kebyze si zena neoholi nohy, tak stale nema nechutny prales ako niektori muzi...a prijde mi uplne absurdne, ako chlapi nadavaju uz len ked ma zena 1-2 dnove strnikso napriklad na nohach a oni su prave ti extremne chlpati, tomu nikdy nepochopim, ze preco si myslia, ze chlap ma byt chlpaty a oholeny chlap nie je chlap O__o
@momoglamorous No ved to nás kritizuju ,ale oni sami sú ako zvieratká ,ani nehovor niekedy ked vidím tie chlpaté hrude rozmýšlam či sa vobec kúpu. Aspoň z tohto by si mali brať príklad z vyspelejších krajín. Tam chlapi krásne navoňaní ,oholení poslušne čakaju kým sa ich uspešná žena vráti domov . No a tu? Jak z doby kamennej
@11 chlap má byť chlpatý... nechcela by som muža čo si holí nohy a hruď... samozrejme ostatné partie bezpodmienečne musí kedže na sebe makám aj ja.. ale hruď a nohy musia byť, a čím chlpatejšie tým lepšie, pre mňa je to symbolom mužnosti a rajcuje ma to, ked vidím nezarasteného hebučkého chlapa tak ma to vobec nenadchne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
totiž, tam sa o seba nestará vôbec...a v ostatných prípadoch aspoň nejaká ta snaha je
este by si sa mu do tych chlpov zamotala
@vladqog jezis, my sme si vymysleli nove prezyvky
ok, sak je to na tebje
pekna ze ?