skus vzdy na tu fotku kliknut pravym a daj "kopirovat url adresu obrazka" alebo daco take ak tam mas aby sme nemuseli komplet profil mat, len fotku, hm? navyse v tom pripade to zrejme rovno strci fotku do diskusie
uz tu mate vsetky mozte hodnotit,snazila som sa vierohodne,2 poznam osobne su podla mojho nazoru dobre falosne ohovaraju na kazdom kroku,len jedna to robi verejne a druha sa schovava ze nevinu tvaricku
ta prva je riadna mrcha ti ju nepoznas tak nehodnot aka je ona si vymysla a nici kazdu osobu ju ta proste bavy,vyhraza sa obtazuje spi s kazdym kto jej zaplati a ked map riatela podvadza ho a priznava sa mu s tym no mila nemyslis ?
nevedela som sa rozhodnúť, či je väčší fail celý nápad, alebo to, že druhý link mi vyhodí moje vlastné notifikácie na fb, ale nakoniec to vyhral komentár @44 : "ta prva je riadna mrcha ti ju nepoznas tak nehodnot aka je"
@narazuvzdornaa@kaylee - ale mňa už nie, holt keď niekto skopíruje link aj s tým i9 parametrom, čo je session identifier, a session je ešte stále platná (dotyčný človek je v tej dobe ešte stále cez ňu prihlásený), tak... to očividne funguje. lol. programátori pokecu sa zasaraz vytiahli
Ja som konkrétne tou jednotkou, ako ju nazvala dotyčná slečna a musím skonštatovať, že sa vôbec netrafila, pretože vôbec nie je pravda, čo píše. V poriadku, nech si myslí, že som falošná, ale, že spím s niekým za peniaze, nech nepíše, pretože sa absolútne netrafila. Ja mám dostatok financií, ktoré si dokážem zarobiť prácou na úrovni a nepotrebujem takéto veci. Ani netuší, aký mám zdravotný problém, pre ktorý zrejme nebudem môcť mať deti a tiež sa musím vyvarovať intímností len tak s hocikým, takže som pomerne dosť opatrná. Autorka ankety tým pádom zosmiešnila samu seba, ako čítam. Ďakujem komentáru číslo 34 s peknými nohami, hovorí mi to veľa ľudí už dlhé roky .
Ty vole .. mám dosť Normálne som sa zase zasmiala pred hnusnou cestou do školy .. Ako ... no nie .. mám dosť .. Jednoznačne dvojka je falošná Nešla mi pustiť DDD
akože sry dievča ...ale toto na teba sedi ako uliate. Dostala omylom svoj veľký mozog, miecha by jej bola celkom stačila. Z akych dôvodov si zakaldala forum?k čomu si sa chcela dopatrat...kolko ludi ta bude mat za jeblinu?...na všetkych ludi slnko svieti rovnako ....mimochodom falošneho človeka nespoznas podla toho ,ako vyzera ,ale podla toho ako kona...
Nedá mi inak, než celkom súhlasiť s mich41, pretož má úplnú pravdu. Charakter človeka utvára jeho konanie a správanie sa a nie výzor a podobné ankety, či témy v súčasnej dobe zakladá adolescentná mládež. Netuším, čo si tým autorka chcela dokázať, ale keď by rada vedela odkiaľ beriem financie, tak prácou a narodením sa do dobrej rodiny. Musím dodať, že pre Moniku som bola dlhé roky najlepšou kamarátkou. Monika, pokojne sa opýtaj zopár ľudí, ktorých poznám už od škoľky, alebo od základnej školy a oni Ti povedia, poznajú ma omnoho lepšie, ako Ty. Aj keď netvrdím, že som stelesnenie dobra.
ty mrcha maria ty podvodnicka ty skoda reci robis sa zas svatou ,ty ma furt obtazujes otravujes podla mna si lezba ked furt m inedas pokoj si falosna teda riadne tak sa nehraj na nevinu ne nemala som tu tu davat ale toto dievca uz mam dost vymysla klame podvadza a este si vymysla chorobi nic jej neni tedau koncujem debatu a obuvajte sa do inych uz inak taketo podobne foa je to stovka len moj vam vadi
pisala som to preto lebo ona je falosna tap rva a chcela som vidiet ci ja uz mam na nu alergiu alebo ci naozaj ma take vyzarovanie ze na prvy pohlad spoznaju iny ze je falosna a takto sa to zvrtlo,ano napadla moa blbost a ospravedlnujem sa ale kazdy obcas chybuje a toto bola zasadna chyba co som urobila a je m ito luto ,ale stalo sa teda este raz prepacte riesit to mam inak ale uz mi to leze krkom ako by ste sa citili keby vas skoro 2roky otravovala jedna zenska a nechcela vam dat pokoj intrikovala proti vam vymyslala si bludy chcela vas dat na sud pre blbost a vyhrozovala a inak sa vas snazila znicit aby dosihla svojho aby sa s vami nik nebavil a aby ste sa vratili k nej cela uplakana a znicena?myslite si co chcete ale uz som to potrebovala dat zo seba von
prosim adminov zruste tuto anketu,moc sa to tu zvrtlo a neni to bezpecne moj nik z pokecu som musela menit lebo sa tam dostali,teda prosim vas zruste ju
V pohode, každý sa raz dopustí chyby, nikto nie je dokonalý. Ja to beriem, aj uznávam svoju vinu. Veď som Ti napísala podrobnosti do správy. Aj sa ospravedlňujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
Aj ja chcem riešiť takéto "problémy".
"ide o to ci dokazete rozoznat ktora z nich je falosna a ktora je len tak dana"
rozoznať?
ty musíš mať nejaké nadprirodzené schopnosti keď dokážeš podľa fotky americkej herečky, s ktorou si sa predpokladám nerozprávala povedať že je falošná
@admin
made my day
Tak tebe sa už jaké pičoviny (s prepáčením) honia hlavou
epic win
ja nehlasujem lebo ich nepoznám a preto ich nejdem posudzovať ani podla fotky..... .........ale prídu mi hlúpe........
UVAŽUJ! a neodkazuj cez BIRDZ na pokec... som na to alergický!!!