Myslim, ze ak by som sama nevedela, co s vlastnym zivotom, budem v prvom rade premyslat o tom - viac, nez o zivotoch a nezivotoch inych, hoci sa ma bezprostredne tykaju.
vlastne každá z toho je taká situácia, ktorá ťa riadne zraní..
..síce vlastné deti nemám, ale keď budem mať a niečo sa s ním stane. Isto je to obrovská bolesť. Je to asi najbližší človiečik, ktorého v živote budem mať..
@ohavnost nvm, ci na to treba nejaky specialny dovod... pride mi to ako strasne riziko, navyse byt rodicom je to najnevdacnejsie "povolanie" zo vsetkych. detom ani nerozumiem, su mi nesympaticke, cize tak. dost na to potom doplacam v potencionalnych vztahoch ale co uz
@antifunebracka mám kamaráta, ktorý nechce deti kvôli tomu, že nechce na nich prenášať svoje "zlé" gény a nechce ich hlavne priviesť do tohto sveta, do tejto situácie, no vychovávať cudzie dieťa by mu nevadilo...
a nie je nič jednoduchšie ako sa dať sterilizovať... kedysi som tiež nad tým uvažovala, lebo nechcem, aby moje deti mali taký život ako ja
@ohavnost tomu kamaratovi asi neozumiem - aj tie cudzie deti predsa bude musiet vychovavat v tomto svete a roznych situaciach... a praveze sa nechcem dat sterilizovat, je zbytocne davat si umele zasahy do tela, preto by som bol radsej, keby moju neplodnost zariadila priroda. myslim, ze tvoje deti budu mat taky zivot, aky im spravis ty. tomu, co si zazila ty, mozes u nich zamedzit, hm?
A určite nad takýmto niečim nejdem rozmýšľať, a ani ma nenapadne si také niečo preboha predstavovať, ja som šťastný človek, máločo ma trápi, ale je to tak proste preto lebo nerozmýšľam nad takýmito vecami preboha.
Najbolestnejšie je pre mňa keď mi zomrie niekto blízky... samozrejme aj ostatné sú bolestivé ale netreba nad takými vecami ani rozmýšľať...ale keď sa to už stane nič nenarobím nevrátim to späť ale budem sa snažiť to prekonať..
ja som dala strata dietata ale pridavam aj komentar lebo tym nemyslim dieta...nechcem decka...vymienat osrate plienky a celkovo je to nudaaa...strata dietata som dala preto ze by to bola strata blizkeho cloveka ako surodenci,rodicia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
..síce vlastné deti nemám, ale keď budem mať a niečo sa s ním stane. Isto je to obrovská bolesť. Je to asi najbližší človiečik, ktorého v živote budem mať..
a nie je nič jednoduchšie ako sa dať sterilizovať... kedysi som tiež nad tým uvažovala, lebo nechcem, aby moje deti mali taký život ako ja
A určite nad takýmto niečim nejdem rozmýšľať, a ani ma nenapadne si také niečo preboha predstavovať, ja som šťastný človek, máločo ma trápi, ale je to tak proste preto lebo nerozmýšľam nad takýmito vecami preboha.