Koza som nepoužíval, to používali baby medzi sebou Takže krava rulez A keď som úplne že vážne chcel niekoho uraziť, používal som "debil" a "idiot" to muselo byť strašné...
A @19enusik12 a @radulik7 Aspoň zhruba si pozrite, či niekto niečo podobné čo vy už nenapísal, potom to už nie je vtipné
ja som sa rychlo ucil...od 6 rokov som uz dokonale poznal slova kurva, pica, kokot takze nadavkam ako krava, koza a inym predstavitelom zvieracej rise som sa vyhol..
@belzeboss aj na tom tvojom bude čosi pravda mimochodom prečo by som mal niekomu nadávať koza alebo krava aby som ešte urazil niektoré z týchto zvierat lebo poniektorý sú oveľa horší ako nejaká krava či koza.
No nwm,nwm my uz takto velmi nenadavame...skor trosku inak ...Presne suhlasim s nazorom peta149 krava robí múúúútakže je mudra....ale koza robí meeee takze je mentalne postihnutá....v školke sme si to tak hovorili ..tak asi tak koza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ale krava bolo vazne myslene urazanie .
ťava bola tiež fajn a čo taký vôl?
som zvedavá, kedy to civilizácia konečne pochopí
krava robi mu lebo je mudra a ma aj uzitok
Ale preco som potom dala hlasovat za kravu?
A @19enusik12 a @radulik7 Aspoň zhruba si pozrite, či niekto niečo podobné čo vy už nenapísal, potom to už nie je vtipné
možno to nieje také smiešne ale ked som to počul nemohol som
takže u nás bola tá koza určite horšia