madonna je nahodou velmi dobra spevacka...
co album, to absolutna pecka a to ani nehladim na fakt, kolko uz posobi na hudobnej scene...
a na svoj vek ani nieje najhorsia
sranda je že Rihanna sa mi napr. zdala strašne pekná, ale keď som ju minulý rok videl v telke na grammy či čo to bolo, strašne sa mi nepáčila. má hrozne vysoké čelo akože nič proti ale taký hybrid mi pripadala
ako madona ma celkom peknú tvorbu.... ale skutočný vek s kolagénom neskryjete..... aj tak raz zomrie...... a nie vždy ostane mladá...... aj keď skalpel k tomu prispieva....
nooo o vzhlad? keed je Byonce spatna... tak ja som pak papez.. nedala si tu teda dobry vyber!! zamysli, sa či su tie spevačky naozaj trápne, alebo táto anketa...
preco skarede a trapne?? nechapem...to im zavidis alebo co?? spievat vedia podla mna skoro setko aspon ako tak...a vyzor...kazdy hovori ze nesud knihu podla obalu...ved oni za to nemozu ze im nekedy ta slava stupne do hlavy
@4 vies, amy aspon vie spievat ...
a je tazko povedat, ktora je pekna, ktora nie
uprimne, co som mala moznost vidiet na fotkach, bez mejkapu a upravy kazda vyzera.... uplne obycajne.. nicim vynimocna...
nemam rada ani jednu, podla mna ani jedna nerobi kvalitnu hudbu pre mna ( madonna v 90. rokoch bola ale celkom ok)..
no su mozno traposky, ale skarede ani nie..a taka madona veru na svoj vek nevyzera
nech su akokolvek trapne, niektore by som skaredymi rozhodne nenazvala
Náhodou sú celkom feši... ja osobne ten ich štýl absolútne nemusím (ani hudbu, ani vzhľad), ale maskéri robia svoje a ak máte dobrý make up, tak to máte vyhraté...
zovseobecnovat vkus je vrcholne ubohe.. navyse sa mi najviac paci, ze vsteci, co tak uzasne sudia nieco velke v zivote dosiahli.. zasa vidim len nejakeho zakomplexovaneho anketara, ale ziadnu anketu..
@44 uplne suhlasim uboha anketa aj ked niektore spevacky z tade tiez niesu moje najoblubenejsie nemam potrebu ich sudit... beyonce ma asi najuzasnejsi hlas z popularnych teraz spevacok a k tym fotkam co sem dala lu.cka... ta na ktorej je beyonce je z filmu cadillac records kde hra ettu james a konkretne zo sceny kde ju hra nadrogovanu takzee... niektori ludia su proste strasne sprosti
skareda nie je ani jedna...v pravom slova zmysle...aj ked madonne by uz prospel odpocinok mimo kamier. mne osobne je strasne nesympaticka kylie...nemozem ju ani vidiet. a aguilera si svojim stylom len poskodzuje...tie vlasy a pery...mozno je to "sexy" ale urcite nie pekne. a nelly furtado je velmi pekna...takisto avril
myslel som len cisto fyzicky vzhlad to co dosiahli mi je jedno ..a to ze su trapne je moj nazor, su ovela krajsie spevacky ktore ale nie su take popularne..
madonna tam podľa mňa nemá čo robiť, fajn je to o kráse, ale zas v mládí až taká strašná nebola (na niektorých fotkách...ale zas vtedy bolo strášných veľa ľudí, no...) a kariéra, tak snaží sa spievať už asi 25 rokov a má aj hity....aj keď teraz ako vyzerá, to je podľa mňa moc....a Nelly Furtado je podľa mňa celkom fešná. A asi aj Beyoncé.
takato vec ma vobec netrapi. kazda je svojim sposobom pekna aj skareda. mne sa nepaci a vrcholne trapna mi pride mozno amy ale ta v ankete nie je. kazdy ma svoj vkus. co sa tyka amy vravim ale o vizazi nie o hudbe. cize vizaz plus tvorba oznacit za skarede a trapne mi prijde ako blba kombinacia sorry. cize ani jedna z vyberu.
tuto anketu zalozil podla mna niekto velmi zakomplexovany pretoze tiez baby su pekne... kazdy ma niekedy blby den alebo tyzden ked vyzera ako strasidlo a paparazzi si na nich zgustnu dvakrat tolko a to neratam to ze tie fotky upravuju aby vyzerali este horsie takze aj ked ani jednu z tych spevaciek neoblubujem nejako a rihanu z duse neznasam ale tato anketa je trapna a autor by sa mal uvedomit co pise
no tak secky su pekne le podla mna najmenej Britny ... aa madona ?? ved boze na tie roky ako vyzera hee .... no proste nemam slov ... a inac Rihanna je taka stara ako moji bratiaa heh fliipss
Kylie škaredá ?? alebo trápna ?? to čo je za lolovina. Jediná škaredá a trápna je tam akurát Avril, vidno to aj na tej foto škaredej, ostatné boli zachytené v zlom momente (okrem britney )
inaaac ani ja som celkom nepochopila na co do trapnych spevaciek pchas Avril a Christinu podla mna si tam namiesto nich mala dat radsej take pipky ako Miley Cyrus a Amy Winehouse ako uz spominal @laciskoo
@10saia V mojej ankete "Ktorý z týchto songov je najlepší?" si napísala že to je len jačanie a nie spev tak tiež by ma zauímalo ako by si to ty zaspievala,keď už si teda toto vytiahla.
ani jedna neni škareda to sa aj vam stane ked vas nie dobre zachitia všetki su dobre maju talent velki ktori vi nemate maju to čo vi nemate a mne sa pači madonna lebo jej šou je perfect no všetki ale to že ked žmurknete s očami urobite niečo s ustami tak tak to je aj van bi sa to stalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
co album, to absolutna pecka a to ani nehladim na fakt, kolko uz posobi na hudobnej scene...
a na svoj vek ani nieje najhorsia
takze trapna je akurat tato anketa
madonna ma nahodou velku charizmu..
xDxDxDxDxDxD oby dve neznasam...
a je tazko povedat, ktora je pekna, ktora nie
uprimne, co som mala moznost vidiet na fotkach, bez mejkapu a upravy kazda vyzera.... uplne obycajne.. nicim vynimocna...
nemam rada ani jednu, podla mna ani jedna nerobi kvalitnu hudbu pre mna ( madonna v 90. rokoch bola ale celkom ok)..
nech su akokolvek trapne, niektore by som skaredymi rozhodne nenazvala
btw, aguileru nikto nepovažuje za škaredú? to je pre mňa celkom prekvapivé
ááLE NEMáM NIč PROTI NIM...VED TAKáá MADONNA ....TO JE PROSTE PANI SPEVáčKA,TU NENíí O čOM.... áá žIADNA Z NICH NIEJE TAKáá ZLáá.
inaaac ani ja som celkom nepochopila na co do trapnych spevaciek pchas Avril a Christinu podla mna si tam namiesto nich mala dat radsej take pipky ako Miley Cyrus a Amy Winehouse ako uz spominal @laciskoo
@10saia V mojej ankete "Ktorý z týchto songov je najlepší?" si napísala že to je len jačanie a nie spev tak tiež by ma zauímalo ako by si to ty zaspievala,keď už si teda toto vytiahla.