@nationalgeographic Rajčiny, ako sa paradajky tiež nazývajú, vyvolali dlhotrvajúce spory, či ich zaradiť medzi ovocie alebo zeleninu. Uzavrel ich súd v USA v druhej polovici 19. storočia rozhodnutím, že je to zelenina, hoci z biologického hľadiska majú bližšie k ovociu........tak asi tolko
@cryingwords niekto nam studoval prave google, ale ten ty nepomôze skus vsak citat aj to kde patria v 21. storoci a nie kde patrili v 19. Ja sa v skole ucim o ovoci a zelenine tak viem co kde patri a niejaky clanok na google to nezmeni
@nationalgeographic vsak ja netvrdim ze sa do toho vyznam ani som ti neprotirecila , len som ti hodila co som narychlo nasla (a ano cez google ) k tejto problematike
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
bŕ.
a inak grumple
grule,ryza,
a k teme : hlavne zemiaky, rajciny (ktore budem sama pre seba povazovat za zeleninu ), paprika, cesnak a cibula , mrkva petržlen a tak
a potom všetko ostatné na čele s cesnakom a paprikou
Ale vo vseobecnosti cibula a paradajka.
A v lete jem vela vela jarnej cibulky s cervenou redkovkou.
Ale mam rada aj bielu redkovku, aj bielu paprikua vselico ine...proste mna pustit na mileticku a je vystarano