Takže ktorá pieseň má podľa vás najkrajší text, alebo ktorá vás práve najviac vystihuje?? Všímate si vôbec texty? Resp prekáža vám, ak im ani nerozumiete?
P.S. Prepáčte mi, ak už tu takáto diskusia bola...
neviem ktora ma vystihuje ale texty sa mi pacia velmi...slovenske moc nesledujem ale pekny text ma I could die for you od RHCP a Ochrasy od Mando Diao... a este pieces, tusim sum 41
Ja počúvam pesničky, ktorým rozumiem a keď nerozumiem, tak sa pokúšam preložiť si ich, aby som sa podvedome nedegradovala odpadovými textami v štýle ... Hey baby, yeah, come on, put your hands in the air
A objavila som jednú úplne na mňa šitú pesničku...ruskú
If you want me od Irglovej, potom sa mi páči text šansónovej skladby Potměšilý host a zo slovenských sa mi páči Bosorka od Elánu. Tu keď počujem, idú mi zimomriavky po tele... a potom je ešte jedna ale nie kvôli textu ale kvôli hudbe od IMT Smile - Mám krásny sen...
Strašne veľa piesní ma vystihuje... toto je ťažká otázka... závisí od nálady, v akej práve som. Ved každá piesen má svoju vlastmú náladu, zmysel, myšlienku... a texty si všímam a dosť... ako inak by som sa do krásnej piesne vedela vžiť na úplné maximum? Mne nestačí pekná melódia... pieseň musí byť skrátka DOBRÁ, po všetkých stránkach.
neriesim text..ale nadherna, fakt nadherna je pesnicka od Will.I.Am - Heartbreaker...text som nikdy necitala, ani asi nebudem...ale podla nazvu...asi ma to vystihovat nebude, ja ludom srdcia nerozbijam
takych pesniciek je velaa texty su pre mna velmi dolezite.. a hej vadi mi ak pocujem pesnicku ktora ma niecim oslovi a neviem najst preklad a sama si prelozit neviem a zalezi od nalady a prave momentalnej dusevnej situacie ktora sa mi paci najviac ktora ma prave vystihuje myslim ze pesnicka neni len par zbuchanych tonov pripadne fakt kvalitna hudba...to je iba o hudbe a ked sa niekomu paci pesnicka tak to chapem tak ze sa mu paci celkovo aj text pesnicka = hudba + text si myslim
strasne pekny text ma Last Kiss od Pearl Jam, potom Metallica-Fade to black-to ma aj teraz vystihuje, a aj Falling slowly od Irglovej, a Stairway to heaven-Led Zeppelin, Hearts&Thoughts(PJ), Give me novaccaine - Green Day, Welcome to my life& erfect-Simple Plan, Angel- Leona Lewis
este donedavna ma texty vobec nezaujimali, ale teraz ked najdem fakt dobru pesnicku musim si k nej najst aj text, vacsinou sa ho snazim prekladat sama, lebo prelady najdene na internete byvaju niekedy velmi zvlastne
falling slowly sa tu uz spominalo par krat, ale tiez mam pocit ze ma ta pesnicka krasne vystihuje
a nedavno pekne trafila moju naladu aj Yesterdays od Guns N'Roses
velmi,naozaj velmi sa mi paci text Last Kiss od Pearl Jam,nieco uzasne smutne,a pritom krasne,dalej Falling slowly od Glena a Markety,Welcome to the Black Parade od MCR,Like a stone od Audioslve,Killing birds od Chris Cornella a mnoho dalsich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
napr miluje od miku - lollipop... taká fajín predskúšková pesnička, taká veselá, taká na dobrú náladu
a potom som si prečítala text a skoro mi oči vypadli
A objavila som jednú úplne na mňa šitú pesničku...ruskú
a naco nazov maju dobre texty/povacsine
Mam krasny sen- tiez nema chybu, prvykrat, ked som to cele pocula, som nechapala.
Tych oblubenych je ale strasne vela.. Mozno raz si spravim zoznam vsetkych a poradie. Mozno..
My Chemical Romance-Famous last words,Welcome to the black parade
A este One, takisto od Metallicy. Najkrajsie texty a vzdy ma to vystihovalo.
dlhy cas ma to vystihovalo..
alebo veľmi inteligentné a výstižné sú pesničky od kapely EPICA, napríklad Cry for the moon alebo Phantom agony
falling slowly sa tu uz spominalo par krat, ale tiez mam pocit ze ma ta pesnicka krasne vystihuje
a nedavno pekne trafila moju naladu aj Yesterdays od Guns N'Roses