chodim na ceksu a ceska urcite nie ako mozno ta tam naucia..ale lektorov nemame..teda ziadny native speaker..a system na ceskej..je proste jeden velky chaos ..ale o flakani to urcite nie je to zas nemozem povedat
osobne by som ti odporuucila GJH ... chodila tam sestra, ma IB maturitu a v poho sa dostala na univerzitu v edinburghu ... mna bohuzial nezobrali, a dalsi rok som uprednostila vylet do londyna pred primackami ... co mrte lutujem ... inak na GJH sa secko ucis po anglicky okrem tusim slovenciny a staava sa, ze mas aj spoluziakov, ktori nehovoria po slovensky ...
BIS je dobrá škola, len drahá (ale maju štipká) potom GJH, a brat chodi na galileo a páči sa mu, len to je nova skola takze neviem ci este maju vyssie triedy.
@horox olivia je moja spoluziacka cize tiez 2.B a niee mne nic nenahovorili..len vzdy ked sa povie druha f tak oni su taky zachytny bod preto sa pytam ze ci to spravne myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
no podla toho aky jazyk sa chces ucit ale inak su dobre ale urcite nie ceska
A prečo?
Tak česká je na prd, úprimne. Chodím tam a ... no comment.
K téme: Najprv povedz na aký jazyk chceš mať bilingválny gympel zameraný.
2.F., a ty?
Hej, Valuch a Pelevin. Spolužiaci.
A čo ti také nahovorili ?
Aká trieda?
klaudy ze v tom nemas zmatok..lebo ja uprimne neviem ze ktora je 2.E a ktora 2.F xDD a velmi neviem kto tam chodi
@kolini
len tak..nechcete sa pridat do skupiny nasej skoly?
» www.birdz.sk/grupa/137/...
nie.. nebudem si robit hanbu na birdzi..